Zaalvoetbal

Sporthal De Holten

Marum

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
Onze sporthal is 44x23 meter en kan met scheidingswanden worden verdeeld in drie zalen. Alle drie de sportzalen beschikken over een eigen tribune.

De sporthal is geschikt voor heel veel verschillende (team-)sporten. Denk bijvoorbeeld aan: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, ouderen gym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. Daar zit toch voor jou ook wel iets bij?

Gymzaal
Onze moderne gymzaal is 22x14 meter en heeft geluiddempende beplating. De elastische vloer is voorzien van een extra toplaag die de sporter nóg meer voordeel biedt. Deze zaal kan in tweeën gesplitst worden door middel van gordijnen. Eén van de wanden van de gymzaal is een spiegelwand.

In de gymzaal je terecht voor heel veel uiteenlopende sporten, zoals: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, seniorengym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. Doe je mee?Horeca en verhuur
Onze horeca is veel meer dan zomaar een kantine. In deze gezellige ruimte kun je even helemaal bijkomen na het sporten. Ook kun je hier tijdens sportevenementen genieten van een hapje en een drankje. Doordat onze horeca een doorgang heeft naar de grote sporthal is deze ook geschikt om beurzen, bijeenkomsten, markten, muziekevenementen e.d. te organiseren. Wil je een evenement organiseren en heb je een flinke ruimte nodig? Denk dan eens aan De Holten! Er is meer mogelijk dan je denkt. Ons ervaren team denkt graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.Vergaderzaal
Zoek je een externe vergaderlocatie die nét wat extra’s biedt? Dan kun je ook bij ons terecht. Sportcentrum De Holten beschikt namelijk ook over een mooie vergaderruimte. Het is natuurlijk extra leuk als je je (zakelijke) bijeenkomst combineert met een sportieve activiteit. Wij hebben nog wel wat inspirerende tips, dus we horen graag van je!

  • Sportzalen
  • Evenementenhal
  • Sfeervolle horeca
  • Vergaderruimte
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Holten

Hoornweg 46, 9363 EH Marum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0594-642709
E-mailadres [email protected]