Sporthal De Kei Warnsveld

Sporthal De Kei

Warnsveld

Aanbod & prijzen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Meer informatie

Sporthal
Onze grote sporthal is 44x24 meter. Hij kan in drie delen worden verdeeld met twee scheidingswanden. De hal beschikt over de volgende sportvelden: zes badmintonvelden en een center court, twee volleybalvelden en een center court, drie basketbalvelden, een handbalveld, een voetbalveld, een hockeyveld en een korfbalveld. De sporthal is voorzien van een tribune bovenin de zaal.

Sportzaal
De sportzaal heeft een afmeting van 28x28 meter en is door middel van één scheidingswand te verdelen in twee zalen. De zaal beschikt over de volgende sportvelden: vier badmintonvelden, twee volleybalvelden en twee basketbalvelden. De sportzaal beschikt ook over verschillende gymnastiektoestellen. In de sportzaal kunnen toeschouwers plaatsnemen op een gelijkvloerse tribune. De Kei is als locatie ook heel geschikt voor evenementen als bedrijfsdagen, beurzen, vlooienmarkten, feesten en meer. Wil je een bedrijfsuitje, feest, evenement organiseren in Warnsveld en omgeving? Neem dan even contact op. Ons team denkt graag met je mee.

Horeca en vergaderruimte
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie? Breng dan een bezoekje aan onze eigentijdse horeca. De sfeervolle ruimte is door middel van een scheidingswand in twee ruimtes te verdelen, waardoor we een mooie vergaderruimte voor ongeveer 30 personen kunnen creëren. De horeca en vergaderruimte zijn daarnaast beschikbaar voor besloten activiteiten zoals recepties, feesten en partijen.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Ruime horeca
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten

Contact

Sporthal De Kei

Bussenweide 2, 7231 NE Warnsveld

Open in Google maps

Telefoonnummer 0575-575850
E-mailadres [email protected]