Sporthal De Kuil in Bodegraven

Sporthal De Kuil

Bodegraven

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

De sporthal, gelegen in Bodegraven, heeft een afmeting van 28x22 meter en kan worden opgedeeld in één basketbalveld, twee volleybalvelden, drie badmintonvelden en twaalf tennistafelvelden. Daarnaast biedt de sporthal trainingsmogelijkheden voor verschillende (zaal)sporten, denk hierbij aan hockey, voetbal en handbal. De sporthal leent zich perfect voor gymnastiek en recreatieve sportbeoefening. De aanwezige tribune biedt plek aan ongeveer 100 personen. Middels een scheidingswand kan de hal in twee gelijke zaaldelen worden gesplitst. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan gerust contact op.

Verenigingsruimte
Sportcentrum De Kuil, gelegen in Bodegraven, beschikt over een vernieuwde verenigingsruimte van ongeveer 180m² van waaruit je zicht hebt op het wedstrijdbad.

 

Fysiotherapie
Fysio De Kuil is een nieuwe locatie voor fysiotherapie in Bodegraven. Het doel van de behandelingen is mensen pijnvrij te laten bewegen door pijn en peesklachten effectief te behandelen. Meer info en contact: www.fysiodekuil.nl


 

Horeca
De nieuwe, transparante en centraal gelegen horecavoorziening is uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Op het buitenterras is het daarnaast heerlijk vertoeven tijdens warme dagen. We staan graag voor je klaar met een kop koffie, een sportdrankje of een koud biertje.  

  • Trainingsmogelijkheden voor verschillende (zaal)sporten
  • Compleet vernieuwde, moderne en open horeca
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Kuil

Sportlaan 1a, 2411 XC Bodegraven

Open in Google maps

Telefoonnummer 0172 612 818
E-mailadres kuil@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.