Optisport Sporthal de Niervaert

Sporthal De Niervaert

Klundert

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Meer informatie

De Niervaert beschikt over een grote sporthal van 32x48 meter. Deze hal kan verdeeld worden in 3 delen d.m.v. scheidingswanden. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse sporten zoals handbal, volleybal, zaalvoetbal, korfbal en badminton. De materialen zijn te vinden in de daarvoor bestemde magazijnen. De 6 kleedruimtes beschikken ieder over een toilet, wastafel, spiegel en een gezamelijke doucheruimte. Toeschouwers kunnen vanuit de tribune of de Foyer de sport volgen.

De sporthal is ook geschikt voor o.a. sportdagen, teambuildingsactiviteiten, rommelmarkten, concerten, beurzen en braderieën.

Mocht u de sporthal willen huren of meer informatie willen opvragen over het gebruik van de sporthal, vul dan onderstaand contactformulier in!

Horeca
De Niervaert beschikt over 3 horecagelegenheden, de Grote Zaal, De Babbelaar en de Foyer. De Foyer ligt centraal in het gebouw en is te bereiken via de Receptie. De gezellig ingerichte ruimte heeft zicht op het wedstrijd bad en de sporthal. Ook is het mogelijk om via de Foyer het terras en beachveld te bereiken. U kunt voor, tijdens en na het sporten of zwemmen gebruik maken van de Foyer. Wij verkopen allerlei soorten koffie en frisdranken. Ook serveren wij verschillende soorten bieren, zowel op de fles als op de tap. De keuken is altijd open, dus ook een hapje bij uw drankje is mogelijk. Voor de kinderen is er ijs, snoep en chips. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, zij helpen u graag!

Beachveld
Het beachveld van 40x30 meter beschikt over de afmetingen die voldoen aan de eisen van de Beach Soccer Bond Nederland en is uitermate geschikt voor beach soccer, beachvolley, beachtennis, beachbadminton en beachkorfbal. Op het veld staan standaard beachsoccer goals en belijning.

 

  • Sport- en evenementencentrum
  • Beachveld
  • Uitgebreide horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Kwartiertje lopen vanaf de bushalte

Contact

Sporthal De Niervaert

Molenvliet 7, 4791 GB Klundert

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-404848

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.