Optisport Sporthal de Niervaert

Sporthal De Niervaert

Klundert

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Meer informatie

Sporthal
De Niervaart heeft een grote sporthal van 48x32 meter. Met scheidingswanden is deze hal in drie delen op te delen. De sporthal kan worden ingedeeld in een handbalveld, een basketbalveld, drie volleybalvelden, drie korfbalvelden en twaalf badmintonvelden. Er zijn negen banken met vijftien plekken per bank beschikbaar voor publiek. Uiteraard zijn er voldoende kleedkamers voor alle sporters.
 

De sporthal is een heel geschikte locatie om bijvoorbeeld sportdagen, teambuildingsactiviteiten, rommelmarkten, concerten, beurzen en braderieën te organiseren. Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor een evenement in de regio van Klundert? Of wil je de sporthal huren? Neem dan gerust contact op met ons ervaren en enthousiaste team. Wij denken graag met je mee!

Horeca
De Niervaert beschikt over drie horecagelegenheden, de Grote Zaal, De Babbelaar en de Foyer. De Foyer ligt centraal in het gebouw en is te bereiken via de Receptie. De gezellig ingerichte ruimte heeft zicht op het wedstrijd bad en de sporthal. Ook is het mogelijk om via de Foyer het terras en beachveld te bereiken. Je kunt voor, tijdens en na het sporten of zwemmen gebruik maken van de Foyer. Wij verkopen allerlei soorten koffie en frisdranken. Ook serveren wij verschillende soorten bieren, zowel op de fles als op de tap. De keuken is altijd open, dus ook een hapje bij je drankje is mogelijk. Voor de kinderen is er ijs, snoep en chips. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, zij helpen je graag!

Keuken
De Niervaert beschikt over een volledig ingerichte, professioneel keuken. Uw evenement kunt worden uitgebreid met een volledig verzorgde lunch of diner. Onze chef-kok maakt graag de mooiste gerechten, buffetten en lekkere hapjes klaar! Alles wordt vers bereid. Bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Geen probleem, wij luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee!

 

Voor een lekker frietje met snack kunt u ook terecht bij De Niervaert, ook om af te halen.

 

  • Sport- en evenementencentrum
  • Beachveld
  • Uitgebreide horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Kwartiertje lopen vanaf de bushalte

Contact

Sporthal De Niervaert

Molenvliet 7, 4791 GB Klundert

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-404848