Optisport Sporthal De Pijl

Sporthal De Pijl

Naaldwijk

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
De sporthal is de grootste sportruimte in Sportcentrum de Pijl. De hal heeft een afmeting van 44x30 meter en kan met scheidingswanden in drieën gedeeld worden. Je vindt hier verschillende sportvelden: een korfbalveld, een handbalveld, een zaalvoetbalveld, twaalf badmintonvelden en twee basketbalvelden. Voor elk wat wils dus!

Alledrie de delen van de sporthal hebben een eigen, uitschuifbare tribune. Zo is er altijd genoeg plaats om de sporters te komen aanmoedigen. De sporthal heeft een zwevende houten vloer waardoor puntbelasting omgezet wordt in vlakbelasting.

Elk zaaldeel is voorzien van een basisvoorraad aan toestellen. Zaal 3 heeft daarnaast ook nog twee ringstellen en een aan de wand bevestigde trampoline.

Spiegelzaal
Deze ruimte heeft een afmeting van 10x7 meter en is perfect voor diverse vormen van dans voor alle leeftijden. Ook kan je de zaal gebruiken voor minder intensieve bezigheden, zoals yoga. De ruimte heeft een spiegelwand, geluidsinstallatie en een aantal kasten voor algemeen of individueel gebruik. De fijne akoestiek maakt het een goede ruimte voor dans, yoga of andere bezigheden waarbij muziek wordt gebruikt.

Ontspanningsruimte
Deze ruimte heeft een afmeting van 8x6 meter en is perfect voor sporten zoals yoga, pilates en tai chi. De zaal is minimalistisch aangekleed, met oosterse accessoires. Hierdoor heeft de ruimte een rustige uitstraling die past bij deze sporten. Dankzij de spiegelwand en de geluidsinstallatie is de zaal ook te gebruiken als danszaal.

Vergaderruimte
Soms wil je met je team even weg uit de sleur en buiten de deur vergaderen. Het liefst op een plek die nét dat beetje extra biedt. Ben je op zoek naar zo’n plek? Denk dan eens aan De Pijl. Boven ons Sportcafé is een ruime en goed ingerichte vergaderzaal voor groepen van 5 tot 50 personen. Meubilair, presentatie materialen en horeca: alles is aanwezig om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Er zijn ook mogelijkheden om in de vergaderzaal zelf horeca te ontvangen. Vraag hiervoor om meer informatie bij de horeca van de Pijl. Wij helpen je graag!

Sportcafé
Van sporten krijg je dorst en lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Sportcafé de Pijl is het gezelligste punt voor alle gebruikers van Sportcentrum de Pijl. Voor onze eigen sportverenigingen zijn wij in de binnensport maanden ook het clubhuis.

In ons café kun je terecht voor een drankje na het sporten, een lekkere maaltijd maar ook om gezellig een drankje te drinken terwijl je naar de wedstrijden in de sporthal kijkt. Wij hebben in ons café ook de mogelijkheden voor maaltijdservice, lunches en nog veel meer. Bijvoorbeeld voor een lunch of diner tijdens een toernooi of evenement in de sporthal.
 

Huren
De zalen en ruimtes in Sportcentrum De Pijl zijn allemaal af te huren. Veel succesvolle feestjes, bijeenkomsten en evenementen gingen je voor. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar om ook jouw evenement tot een succes te maken. Wil je meer informatie of de sporthal huren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Multifunctioneel
  • Sporthal met drie zalen
  • Spiegelzaal
  • Sportcafé
  • Vergaderruimte
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Pijl

Bachlaan 1, 2671 TJ Naaldwijk

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-629 456