Optisport Sporthal De Sprong

Sporthal De Sprong

Middelburg

Aanbod & prijzen

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal 1
Deze hal heeft een afmeting van 32x42 meter en heeft een vette klimwand. De hal kan met scheidingswanden in drie delen worden opgedeeld. De belijning in de sporthal is goed voor een handbalveld, een hockeyveld, een voetbalveld, twee basketbalvelden, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Op de grote vaste tribune is er plek genoeg voor zeker 300 toeschouwers. Vanuit de gezellige horeca heb je goed zicht op het sportveld.

Sporthal 2
Hal 2 heeft dezelfde afmetingen, tribuneplaatsen en belijning als sporthal 1. Hal 2 heeft geen klimwand, maar is geschikt gemaakt voor gymnastiek.

Gymzaal 1 en 2
De gymzalen hebben allebei een afmeting van 21x12 meter. Hier kun je verschillende sporten spelen: volleybal, gymnastiek, panna voetbal en diverse krachtsporten.

Horeca
Sportcomplex De Sprong beschikt over een prachtige horeca. Je kunt hier voor, tijdens of na het sporten terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee of een verkoelend drankje. Ook voor een tosti of een lekker broodje ben je hier op de juiste plek. In onze horeca kan je een potje darten of een spelletje tafelvoetbal spelen.
 

Wij denken daarnaast graag mee om net dat beetje meer te bieden tijdens wedstrijden, toernooien of competities, denk hierbij aan lunchpakketten of buffetten. Wil je meer informatie over horeca op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of reserveer direct online.

  • Klimwand
  • Vergaderen en evenementen
  • Uitgebreide horeca
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Sprong

De Aanloop 1B, 4335 AS Middelburg

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-628975
E-mailadres [email protected]