Optisport Sporthal De Sprong

Sporthal De Sprong

Middelburg
Deze locatie is tot nader orde gesloten

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Hal 1
Deze hal heeft een afmeting van 32 x 42 meter en is voorzien van een klimwand. De hal kan middels scheidingswanden in drieën worden opgedeeld. De belijning in de sporthal leent zich voor één handbalveld, één hockeyveld, één voetbalveld, twee basketbalvelden, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Er is een vaste tribune met 300 tribuneplaatsen. Vanuit de horeca heb je goed zicht op het sportveld.

Hal 2
Hal 2 komt qua afmetingen, tribuneplaatsen en belijning identiek overeen met hal 1. Hal 2 is daarnaast ook geschikt voor gymnastiek.
 

Gymzaal 1 en 2
De gymzalen hebben beide een afmeting van 21 x 12 meter en zijn geschikt voor sporten als volleybal, gymnastiek, pannavoetbal en diverse krachtsporten.

Vergaderruimte
De vergaderruimte is direct gelegen aan de centrale gang. De ruimte biedt plek aan ongeveer vijftien personen.

Horeca
Sportcomplex De Sprong beschikt over een prachtige horeca. Je kunt hier voor, tijdens of na het sporten terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee of een verkoelend drankje. Ook voor een tosti of een lekker broodje ben je hier op de juiste plek. In onze horeca kan je een potje darten of een spelletje tafelvoetbal spelen. 

Wij denken daarnaast graag mee om net dat beetje meer te bieden tijdens wedstrijden, toernooien of competities, denk hierbij aan lunchpakketten of buffetten. Wil je meer informatie over horeca op maat? Vul dan onderstaand formulier in. 

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

Vrijburgbad en Optisport Health Club Vlissingen, Wijkcentrum Palet, Sportcomplex De Sprong, Sporthal De Blikken

  • Klimwand
  • Vergaderen en evenementen
  • Uitgebreide horeca
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Sprong

De Aanloop 1B, 4335 AS Middelburg

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-628975

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.