Optisport De Veluwehal Barneveld

Sporthal De Veluwehal

Barneveld

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Bowlen

Leuk om met vrienden of familie te doen of tijdens een kinderfeestje
Afbeelding Bowlen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
Onze sporthal biedt een verrassende hoeveelheid mogelijkheden. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.200 m² kunnen we als gastheer fungeren voor ruim 2.000 bezoekers.  Dankzij zijn veelzijdigheid kan de sporthal op vele manieren gebruikt worden.

Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een concertzaal, examenzaal of sportveld. Natuurlijk zijn ook andere doeleinden bespreekbaar. De zaal is bovendien groot genoeg voor zeven volleybalvelden die tegelijk bespeeld worden en voldoet aan alle officiële eisen van NOC-NSF (Het Nederlands Olympisch Comité). De sporthal is te verdelen in twee zalen, zaal A en zaal B. Zaal A beschik over de volgende sportvelden: vier volleybalvelden, één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, één handbalveld, één zaalhockeyveld, vier badmintonvelden en één basketbalveld en heeft een afmeting van 44 x 28 meter.  In zaal B is belijning te vinden voor dezelfde sporten als in zaal A, alleen beschikt zaal B over drie volleybalvelden en heeft zaal B een afmeting van 42 x 22 meter.  Daarnaast kunnen we de sporthal in een handomdraai veranderen in een sfeervolle concertzaal of een ruime locatie voor beurzen. Met onze sporthal kan je alle kanten op! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toneelzaal
In ons pand is tevens een toneelzaal aanwezig. Deze zaal heeft een afmeting van 15 x 18 meter en beschikt over een podium. Het podium heeft een afmeting van 14 x 8 meter. Deze zaal is ook uitermate geschikt voor vergaderingen en andere (zakelijke) evenementen.

Bowlingbaan

De Veluwehal beschikt ook over een prachtige bowlingbaan. Kijk voor alle mogelijkheden om partycentrumveluwehal.nl 

Horeca
In ons complex bevinden zich op meerdere plekken horecagelegenheden. Je kunt hier voor, tijdens of na het sporten genieten van ons uitgebreide horeca aanbod. 

  • Multifunctioneel
  • Toneelzaal
  • Bowlingbaan
  • Uitgebreide horeca
  • Vergaderruimte

Contact

Sporthal De Veluwehal

Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld

Open in Google maps

Telefoonnummer 0342-413046

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.