Optisport Sporthal De Waard Bergambacht

Sporthal De Waard

Bergambacht
De Waard

Verenigingen

In ons zalencentrum wordt veel verhuurd aan vaste huurders. Heb je interesse om mee te doen? Bekijk dan hier welke vereniging bij jou past!

Bekijk hier alle verenigingen

Aanbod & prijzen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 45x25 meter en is met scheidingswanden op te splitsen in twee delen. De hal beschikt over belijning voor een zaalvoetbalveld, een basketbalveld, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Daarnaast is de hal ook geschikt voor sporten als gymnastiek en turnen. Op de tribune is plek voor ongeveer 100 toeschouwers.

Toneelzaal
De toneelzaal heeft een afmeting van 12x10 meter en beschikt over een podium van 5x10 meter. Bijzonder: er is een regieruimte en een kleedkamer/ schmink ruimte. Dat maakt de Toneelzaal heel geschikt voor diverse culturele evenementen met een publiek tot max. 150 personen. Van schoolmusical tot voorstelling Vane en amateurgezelschap: wij zijn graag de gastheer voor jouw evenement. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Er kan meer dan je denkt!

Multifunctionele zalen
Wij hebben twee multifunctionele zalen. De kleine zaal is geschikt vergaderingen of workshops en biedt ruimte aan maximaal 25 personen. De grotere zaal is geschikt voor vergaderingen, feesten, partijen, sporten en (bedrijfs)trainingen en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Het is ook mogelijk om een beamer, projectscherm en/of flip-over te huren. Daarnaast kunnen beide zalen samengevoegd worden waardoor er één grote zaal ontstaat. En wat dacht je van een sportieve afsluiting na een vergadering? Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw ideale teamdag.

Horeca
Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten of bijkletsen met vrienden? Dat kan in onze gezellige horeca. Er is voor grote gezelschappen de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een voetbaltoernooi gebruik te maken van een buffet. Ons keukenpersoneel staat voor je klaar.

Zwembad
Kom bij ons zwemmen en spelen in het grote wedstrijdbad! Wij organiseren allerlei leuke activiteiten tijdens het vrijzwemmen. Ook kunnen volwassenen bij ons diverse groepslessen in het water volgen. Ook geven we zwemles. Al heel veel kinderen hebben bij ons hun zwemdiploma gehaald. Wij geven namelijk de leukste zwemlessen van Nederland!

  • Ruime sporthal
  • Geschikt voor evenementen en sporttoernooien
  • Sfeervolle horeca
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Waard

Meidoornstraat 7, 2861 VJ Bergambacht

Open in Google maps

Telefoonnummer 0182-351933
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 08:30 - 21:30
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 22:30
Zaterdag 09:00 - 11:00
Zondag Gesloten