Optisport Sporthal De Westlandhal

Sporthal De Westlandhal

's-Gravenzande

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Meer informatie

Zaal 1
De eerste zaal heeft een afmeting van 42 x 32 meter en is in drie delen te splitsen d.m.v. scheidingswanden. De zaal beschikt over de volgende sportvelden: één korfbalveld, één handbalveld, één zaalvoetbalveld, twaalf badmintonvelden en twee basketbalvelden.
De gesplitste zalen hebben ieder twee tribunes waar ongeveer 125 personen kunnen plaatsnemen. De twee buitenste zalen hebben bergruimtes met kasten en klein speelmateriaal. 

Zaal 2
De tweede zaal heeft een afmeting van 10 x 5 meter en is geschikt voor onder andere vergaderingen, gym, yoga en kinderfeestjes. De zaal beschikt over een keukenblok met boiler, bergruimte met planken, stoelen en tafels. 

Zaal 3
De derde zaal is heeft een afmeting van 10 x 10 meter en is geschikt voor judo, vecht/verdedigingssporten, yoga en dans- of gymlessen. De zaal heeft ook vier opbergkasten en een spiegelwand. I
n de Westlandhal zijn voldoende kleedkamers en toiletten aanwezig.

Horeca
In De Westlandhal vind je Sportcafé Westland. Een ruime horecagelegenheid waar je na het sporten heerlijk kunt ontspannen met een hapje en drankje. 

Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren in 's-Gravensande? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens. 

Verenigingen
Binnen de Westlandhal zijn diverse verenigingen actief, hieronder is een overzicht te vinden van de verenigingen met een link naar hun e-mailadres of website voor meer informatie. 

`s-Gravenzandse recreatie sportvereniging, Aikido, Visser Sport/Fitness, Shananda Yoga, Jeet Kune Do, Hatha Yoga, Krav Maga, De Zeemeeuwen Badmintonvereniging, O.K.K. Gymnastiekvereniging, Westlandstars Basketbalvereniging, Mahorokan Judo Instituut, CKV Ondo Korfbalvereniging, HV Westland Hockeyvereniging       

 

  • Grote sporthal met drie zalen
  • Geschikt voor verschillende sporten
  • Geschikt voor hobby en creatieve doeleinden
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Sporthal De Westlandhal

Spinel 4, 2691 TM 's-Gravenzande

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-415798

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.