Optisport Sporthal De Wetteling

Sporthal De Wetteling

Venray

Aanbod & prijzen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthallen
De Wetteling I heeft een afmeting van 28x42 meter. De Wetteling II is iets groter en heeft een afmeting van 28x46 meter. Beide sporthallen zijn heel geschikt voor sporten als korfbal, volleybal, voetbal, badminton, basketbal en handbal. Voor deze sporten kunnen er drie velden worden aangebracht. Er zijn voldoende kleedkamers aanwezig. Daarnaast zijn er aparte kamers voor scheidsrechters en EHBO.
 

Horeca
Beide sporthallen beschikken samen over een horeca, die met een scheidingswand in tweeën gedeeld kan worden. Het voorste gedeelte van de horeca heeft een spiegelwand en is daarmee geschikt voor o.a. dansverenigingen. Daarnaast is de horeca geschikt voor de organisatie van feesten, partijen en bruiloften. Wij zijn dol op feestjes, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er kan meer dank je denkt, ons ervaren team beantwoordt graag jouw vragen!

Vergaderzaal
Wil je je team even uit de dagelijkse sleur halen? Kom dan eens bij ons vergaderen. Voor of na je meeting kan je ook nog samen sporten, goed voor de teambuilding! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, we denken graag met je mee.

Optisport Venray
Optisport Venray beschikt over meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

De Weert
't Bruske I en II

Oostrum
Coninxhof

Pastoor van der Gaetstraat

  • 2 ruime sporthallen
  • Geschikt voor (sport)evenementen
  • Vergaderen
  • Sfeervolle horeca
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Wetteling

Zuidsingel 2, 5802 EG Venray

Open in Google maps

Telefoonnummer 0478-585333
E-mailadres [email protected]