Zaalvoetbal

Sporthal Dordrecht

Dordrecht

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Meer informatie

Sporthal
Optisport Sportboulevard Dordrecht beschikt over een mooie sporthal (1500m2) die in drie delen gesplitst kan worden. In de sporthal is er naast een vast tribune ook een uitschuifbare tribune. De Sportboulevard biedt voor zowel het onderwijs als het verenigingsleven een groot scala aan mogelijkheden. 

Vergaderzalen
Optisport Sportboulevard Dordrecht heeft naast de mooiste sportfaciliteiten ook de beschikking over twee schitterende vergaderzalen. Deze zalen zijn perfect voor vergaderingen, trainingen, presentaties en congressen. In de zalen is standaard gratis WiFi, een beamer en een flipover aanwezig. De vergaderzalen zijn ook te reserveren in combinatie met onze horeca.

Optisport Sportcafé
De beste plek om tijdens je bezoek aan Optisport Sportboulevard Dordrecht even lekker te ontspannen. Een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes of een frietje. 

Ons Sportcafé biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen met bijpassende cateringwensen. Bijvoorbeeld een gezellige personeelsborrel met een Curling Clinic of een vergaderdag met een afsluitend buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gezellig sportcafé

Contact

Sporthal Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Open in Google maps

Telefoonnummer 078-7111600
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Maandag 06:45-21:00
Dinsdag 06:45-21:00
Woensdag 06:45-21:00
Donderdag 06:45-21:00
Vrijdag 06:45-21:00
Zaterdag 08:30-17:00
Zondag 08:30-16:00