Sporthal

Sporthal IJsselweide

Ulft

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
De compleet vernieuwde, multifunctionele sporthal is 68x26 meter en kan met scheidingswanden worden opgedeeld in verschillende ruimten. De sporthal is dus heel geschikt voor de meest uiteenlopende (sport)activiteiten, evenementen en trainingen. De belijning op de sportvloer is voor een zaalvoetbalveld, een zaalhockeyveld, een handbalveld, een korfbalveld, drie basketbalvelden, vijf volleybalvelden en twaalf badmintonvelden. De nieuwste sportattributen zijn aanwezig zodat je zonder gedoe meteen kan beginnen. Wil je een sportief evenement organiseren en zoek je nog een locatie? Denk dan eens aan De IJsselweide. Je kunt onze sporthal namelijk ook huren. Ons enthousiaste team denkt en organiseert graag met je mee, neem gerust contact op.

Horeca
Na inspanning komt natuurlijk: ontspanning. Onze gezellige horeca is zo veel meer dan een kantine. Wij staan hier graag voor onze sporters klaar met met warme en koude drankjes, lekkere broodjes of friet met een snack. Ook deze ruimte kun je huren. Wil je een borrel, zakelijke bijeenkomst, of zelfs een muziekevenement organiseren? Onze locatie is hier heel geschikt voor. Neem gerust contact op!Multifunctionele ruimte
Sportcentrum De IJsselweide beschikt over een mooie ruimte van ongeveer 100 m² die geschikt is voor vergaderingen, teambuilding en feestelijke bijeenkomsten. Heb je iets te vieren, of zoek je een sportieve vergaderplek die nét wat extra’s biedt: wees welkom bij De IJsselweide.

  • Compleet en vernieuwd sportcomplex
  • Feesten en partijen
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal IJsselweide

Industrieweg 2, 7071 CK Ulft

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-820996
E-mailadres [email protected]