Sporthal

Sporthal IJsselweide

Ulft

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Evenementen

Meer informatie

Sporthal
De compleet vernieuwde, multifunctionele sporthal in Ulft heeft een afmeting van 68x26 meter en is door middel van scheidingswanden in te delen in verschillende ruimten. De sporthal is daarmee zeer geschikt voor de meest uiteenlopende (sport)activiteiten, evenementen en trainingen. De belijning op de sportvloer leent zicht voor één zaalvoetbalveld, één zaalhockeyveld, één handbalveld, één korfbalveld, drie basketbalvelden, vijf volleybalvelden en twaalf badmintonvelden. De nieuwste sportattributen zijn aanwezig en bieden de sporter daarmee nog meer voordelen. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan gerust contact op. 
 

Horeca
In onze compleet vernieuwde, sfeervolle horeca staan we graag voor je klaar met warme en koude drankjes, lekkere broodjes of friet met een snack. We bieden tevens mogelijkheden voor het organiseren van borrels, muziekevenementen en zakelijke bijeenkomsten. Samen met jou kijken we graag hoe we je hierin het beste kunnen ondersteunen.

Multifunctionele ruimte
Sportcentrum IJsselweide beschikt over een multifunctionele ruimte van ongeveer 100 m² welke diverse verhuurmogelijkheden biedt. De ruimte is daarnaast geschikt voor onder andere vergaderingen en teambesprekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Compleet en vernieuwd sportcomplex
  • Feesten en partijen
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal IJsselweide

Industrieweg 2, 7071 CK Ulft

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-820996

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.