Optisport Sporthuis Reusel

Sporthal Reusel

Reusel

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Met een afmeting van 45x30 meter is de rode hal de grootste sporthal van Sporthuis Reusel, welke door middel van schermen kan worden opgesplitst in drie delen. Op de vloer is belijning aangebracht voor diverse sporten, namelijk één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, één tennisveld, vier volleybalvelden en negen badmintonvelden. Er zijn ruim 300 tribuneplaatsen aanwezig.

Blauwe hal
De blauwe hal heeft een afmeting van 42x22 meter en kan worden ingedeeld in één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, één tennisveld, drie volleybalvelden en zes badmintonvelden. Daarnaast beschikt deze hal over een zogenaamd scholenpakket en is daarmee uiterst geschikt voor gymlessen. Zo zijn er o.a. klimrekken, touwen en ringen aanwezig. Middels schermen kan deze sporthal worden opgesplitst in twee aparte delen. Er zijn 180 tribuneplaatsen aanwezig. Dit aantal is uit te breiden naar 260 tribuneplaatsen.

Groene hal
De groene hal is permanent ingericht voor turnen en maakt deze zaal uniek in de Kempen en ver buiten de regio.

Dansruimtes
Daarnaast beschikt Sporthuis Reusel over twee dansstudio’s met een afmeting van 12x8 meter. Eén dansstudio is ook te gebruiken voor sporten als judo en yoga. Ook is er een paramedische ruimte aanwezig voor EHBO en fysiotherapie.

Vergaderzaal
Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten is er een vergaderruimte aanwezig.

Sportcafé
In het centraal gelegen sportcafé staan we graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en friet met een snack. Ons sportcafé biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. In combinatie met het gebruik van de sporthal ben je ervan verzekerd dat de kinderen zich ook goed vermaken. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. 

  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Feesten en partijen
  • Sfeervol sportcafé
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal Reusel

Schutsboom 1, 5541 RW Reusel

Open in Google maps

Telefoonnummer 0497-644000

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.