Volleybal

Sporthal Tolhuisbad

Dokkum

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

De sporthal heeft een afmeting van 28 x 48 meter en kan eventueel in drie delen worden gesplitst voor trainingen. 

 

Sporthal

Bij wedstrijden kunnen de wanden omhoog en is er één groot speelveld. De vloer heeft belijning voor sporten als badminton, handbal, volleybal, korfbal, zaalhockey en zaalvoetbal. Er is een grote tribune aanwezig van waaruit alle sporten goed te volgen zijn voor het aanwezige publiek.

Vergaderruimte
De vergaderruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 80m² en is te huren in de maanden januari, februari, juli, november en december. 

Horeca
Het Tolhuisbad beschikt over een sfeervolle horeca die ruimte biedt aan ongeveer 100 personen en is een fijne plek om tijdens je bezoek aan het sportcentrum te ontspannen. De horeca is centraal gelegen waardoor het mogelijk is om zowel vanuit het zwembad als de sporthal te worden bediend. Ook na afloop van je training of wedstrijd ben je van harte welkom voor een sportdrankje, kop koffie of een vers getapt biertje met bittergarnituur.

De accommodatie heeft een uitstekende bereikbaarheid en is daarmee zeer geschikt voor presentaties, meetings, recepties en feestelijke bijeenkomsten, mede door de mogelijkheid om de bijeenkomst te combineren met sportieve activiteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ruime sporthal
  • Diverse sporten

Contact

Sporthal Tolhuisbad

Tolhuispark 2, 9103 SN Dokkum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0519-292510

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.