Volleybal

Sporthal Tolhuisbad

Dokkum

Aanbod & prijzen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Meer informatie

Sporthal
De grote sporthal is 28x48 meter en kan in drie delen worden gesplitst voor trainingen. Bij wedstrijden kunnen de wanden omhoog en is er één groot speelveld. De vloer heeft belijning voor sporten als badminton, handbal, volleybal, korfbal, zaalhockey en zaalvoetbal. Er is een grote tribune, zodat het aanwezige publiek alle sporten goed kan volgen. De sporthal wordt veel gebruikt door scholen en verenigingen uit de regio Dokkum.

Vergaderruimte
Wil je een externe vergaderruimte huren op een sportieve, inspirerende locatie? Denk dan eens aan Het Tolhuisbad. Wij bieden een flinke ruimte aan van ongeveer 80m². Deze is te huur in de maanden januari, februari, juli, november en december. Onze locatie is zeer goed bereikbaar en daarom heel geschikt voor presentaties, meetings, recepties. Ook leuk in combinatie met sportieve activiteiten! Wil je meer weten over de verhuur mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ons team denkt graag met je mee.

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kan je ontspannen en weer opladen. Dankzij de centrale ligging kun je zowel vanuit het zwembad als de sporthal worden bediend. Bij ons is plek voor maar liefst 100 gasten. Ook na afloop van je training of wedstrijd ben je van harte welkom voor een sportdrankje, kop koffie of een vers getapt biertje met bittergarnituur.

  • Ruime sporthal
  • Diverse sporten

Contact

Sporthal Tolhuisbad

Tolhuispark 2, 9103 SN Dokkum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0519-292510
E-mailadres [email protected]