Optisport sporthal De Vreeloo in De Lier

Sporthal Vreeloo

De Lier

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

Meer informatie

Sporthallen
Wij hebben twee flinke sporthallen in De Lier. Beide hallen hebben een afmeting van 46x24 meter en zijn geschikt voor veel verschillende sporten: korfbal, handbal, basketbal, zaalvoetbal, badminton, turnen en volleybal. In totaal beschikken wij het over het volgende aantal sportvelden: twee korfbalvelden, twee handbalvelden, twee zaalvoetbalvelden, vier basketbalvelden, zes volleybalvelden en 24 badmintonvelden. Voor ieder wat wils dus!

In onze sporthallen vind je een tribune van 200 tribuneplaatsen per hal. Genoeg plek dus om de sporters aan te moedigen. Of om een evenement te organiseren: onze sporthallen zijn heel geschikt voor grote bijeenkomsten zoals beurzen, markten of bedrijfspresentaties. Je kunt ze huren. Ons team denkt graag met je mee, neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca
Van sporten en zwemmen krijg je lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Kom eens langs in onze fijne horeca. Hier kun je genieten van een hapje en een drankje. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad en de sporthallen. Je vindt hier een ruime speelhoek, waardoor de ouders op hun gemak naar de zwemles kunnen kijken en de broertjes/zusjes heerlijk kunnen spelen. Overdag staat de koffie en thee voor je klaar. In de avond wordt de horeca omgetoverd in een sportief café, voorzien van een groot assortiment aan bieren en de keuze uit allerlei lekkere hapjes.

Zwembad
Het zwembad is 25x12,5 meter, heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Hierdoor is het bad geschikt voor alle vormen van waterpret: van zwemlessen voor kinderen en volwassenen tot groepslessen en banenzwemmen. Op dinsdag hebben wij een warmwaterdag. Dan verwarmen wij het water extra, voor verschillende mensen is dat prettig. Voor jonge kinderen bijvoorbeeld, die zwemmen nog best spannend vinden. Het warmere water helpt hen ontspannen. Ook senioren, mensen met reuma of een andere beperking hebben baat bij een hogere watertemperatuur.

  • Sporthallen
  • Ruime parkeerplaats
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal Vreeloo

Veilingweg 16, 2678 LN De Lier

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-521066
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Ma t/m vr 15:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 12:00