Optisport sporthal De Vreeloo in De Lier

Sporthal Vreeloo

De Lier

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Wij beschikken over twee sporthallen in De Lier. Beide hallen hebben een afmeting van 46x24 meter en zijn geschikt voor de volgende sporten: korfbal, handbal, basketbal, zaalvoetbal, badminton, turnen en volleybal. In totaal beschikken wij het over het volgende aantal sportvelden: twee korfbalvelden, twee handbalvelden, twee zaalvoetbalvelden, vier basketbalvelden, zes volleybalvelden en 24 badmintonvelden. In onze sporthallen vind je een tribune van 200 tribuneplaatsen per hal. Ook is het mogelijk om deze sporthal in De Lier te huren. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca
Wij beschikken over een veelzijdige horecagelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad en de sporthallen. In de horeca hebben we een ruime speelhoek, waardoor de ouders lekker op hun gemak naar de zwemles kunnen kijken en de broertjes/zusjes heerlijk kunnen spelen.  Overdag staat de koffie en thee voor je klaar. In de avond wordt de horeca omgetoverd in een sportief café, voorzien van een groot assortiment aan bieren en de keuze uit allerlei lekkere hapjes.

  • Sporthallen
  • Ruime parkeerplaats
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal Vreeloo

Veilingweg 16, 2678 LN De Lier

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-521066

Openingstijden receptie

Ma t/m vr 15:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 12:00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.