Zwemles

Swimming Academy Schiedam

Bij Swimming Academy Schiedam leren kinderen zwemmen in een klein, gemoedelijk zwembad volgens de Zed & Sop zwemlesmethode. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat bij ons centraal.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Wij geven zwemles in een wedstrijdbad en in een instructiebad. Het wedstrijdbad is 25x10 meter en is 2,10 meter diep. Het instructiebad is 10x8 meter en is 0,90 meter diep. De watertemperatuur van beide baden is gemiddeld 30°C. Dat is prettig voor kinderen die zwemles nog spannend vinden: het warmere water helpt ze ontspannen.

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemlesmethode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de kinderen krijgen bij start van het zwemles traject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn. Missie geslaagd!

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis proeflessen
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Schiedam

Westfrankelandsedijk 3, 3115 HG Schiedam

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 06-11280571
E-mailadres [email protected]