Word jij technicus bij Optisport?

We dagen je uit om bij de tofste en meest sportieve club van Nederland te komen werken. Bij Optisport maken we zwemmen en sporten leuk en aantrekkelijk. En dat doen we samen.

Net als jij werken er bij ons aanpakkers. We zijn een team van optimistische, vrolijke en bevlogen mensen en denken in uitdagingen en oplossingen. Met oog voor elkaar en onze gast(en). Onze zwemlesmethode is niet voor niets de meest aantrekkelijke van Nederland! We geven jou vertrouwen, flexibiliteit en vrijheid. En je kunt jezelf ontwikkelen, doorgroeien en specialiseren. Daarmee dragen we samen de verantwoordelijkheid voor een veilig en fun Optisport!

Geïnteresseerd? Laat het ons weten door hier te klikken en wij nemen contact met je op! 

Technisch & oplossingsgericht

Binnen de technische dienst werken we met technische en oplossingsgerichte onderhoudsteams. We hebben alle vrijheid om onze dagen zelf in te delen en pendelen tussen de verschillende vestigingen voor preventief en correctief onderhoud. Daarmee dragen we een grote verantwoordelijkheid, want als wij ons werk niet goed uitvoeren kan het zwembad niet open. Samen met de collega’s op de verschillende locaties vormen we een sterk team.
Jeroen_Techniek

“Je hebt veel vrijheid om je werk in te delen en geen dag is hetzelfde”

Wouter Moen, Technisch Specialist
Werken bij Optisport

Leren bij Optisport

Bij onze zwembaden komen we van alles tegen, zowel op bouwkundig als op technisch gebied, maar ook op het gebied van lucht en water. We staan stevig op beide benen, zijn fit en houden ons hoofd koel tijdens stresssituaties. Alles wat je nodig hebt om zwembadtechnicus te worden kun je bij ons leren. Daarvoor zijn we volledig en professioneel gefaciliteerd, met goede bedrijfskleding, speciaal gereedschap, een werkauto, tablet voor automatisering en opleidingen of cursussen waar nodig.
Werken in de techniek

Geïnteresseerd?

Zou jij graag één van de nieuwe collega’s van Wouter willen worden? Check dan onze vacatures en laat ons weten of je geïnteresseerd bent!