De Soeverein

Tennis- en recreatiecentrum De Soeverein

Lommel

Activiteiten

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Meer informatie

Spraypark

In het spraypark kunnen kinderen zich vermaken met water. Er zijn kleurrijke spuitelementen en verrassende fonteinen, waterkanonnen en een een spraytunnel. Het is heerlijk om hier verfrissing te vinden tijdens warme zomerdagen. De volwassenen genieten ondertussen van een drankje op het buitenterras.

Tennis
Er zijn vier tennisbanen. De banen hebben een vloer van rubber met daarbovenop granulaat. Dit maakt de vloer optimaal voor elk tennisniveau. Er is een samenwerking tussen Sportcentrum Soeverein en Tennisclub Lommel. De banen zijn ook beschikbaar voor losse verhuur, je hoeft dan geen lid te zijn van de tennisvereniging.

Brasserie met buitenterras
Brasserie De Kantine is een gezellige ontmoetingsplaats in Lommel waar je kunt borrelen en/of een hapje kan eten voor, tijdens of na het sporten. Onze brasserie is ideaal voor gezinnen met kinderen. In de zomer kun je zitten op ons groene, ruime buitenterras met zicht op de naastgelegen speeltuin en het spraypark. Op het terras staan hoge borreltafels, ruime tafels om lekker aan te eten en heerlijke loungebanken waar je met een biertje of cocktail naar de spelende kinderen kan kijken. Bij slecht weer bieden wij voldoende zitgelegenheid binnen, ook hier kunnen kinderen heerlijk spelen.

Evenementen
De brasserie biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Van groepsontbijt en seminars tot workshops en babyborrels. Ook voor de organisatie van vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes staan we graag voor je klaar, eventueel in combinatie met het huren van een vergaderzaal (max. 10 personen), een mooie wandeling en/of andere sportieve activiteiten. Ons ervaren en enthousiaste team kijkt graag samen met jou hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Samen maken we er een gezellige dag en/of avond van! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

De omgeving
De ligging van Sportcentrum De Soeverein is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, met name in het prachtige natuurgebied De Sahara. Ook voor gezinnen met jonge kinderen heeft de omgeving veel te bieden. Zo is er een speeltuin gelegen in een rustige en bosrijke omgeving en zijn er veel leuke speelelementen als een kabelbaan, een reuzegrote schommel, verschillende speel- en klimcombinaties, een apart kleuter- en peutergedeelte en een skatepark. Het skatepark is ideaal voor zowel beginners als gevorderden, telt drie area’s en is toegankelijk voor skaters, BMX en inliners. Wij informeren je graag over de diverse mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft. Voor, tijdens en na het verkennen van de omgeving staan we graag voor je klaar in onze gezellige horeca, waar we tevens ook groepen ontvangen. 

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Brasserie met buitenterras gelegen in een prachtige omgeving
  • Gratis parkeren

Contact

Tennis- en recreatiecentrum De Soeverein

Sportveldenstraat 15, 3920 Lommel

Open in Google maps

Telefoonnummer +32 (0)11140483
E-mailadres [email protected]