Optisport Helmond biedt de leukste zwemlessen van Nederland!

Zwemles in Helmond

Dit najaar opent in Helmond (sport-)campus De Braak. Hier vind je ook Optisport Zwembad de Braak, waar de spiksplinternieuwe zwembaden klaar zijn voor gebruik! In november starten hier de leukste zwemlessen van Nederland. Ons landelijke zwemprogramma —Zed & Sop’s Grote Onderwateravontuur — behoort tot de meest uitgewerkte en meest aantrekkelijke zwemlesprogramma’s voor kinderen in Nederland en België. Je kunt je kind vanaf nu inschrijven, er is tot op heden geen wachtlijst.

Laco-zwemles: voorrang
Kinderen die op dit moment zwemles hebben bij Laco in het huidige zwembad van Helmond, krijgen voorrang. Wij vinden het heel belangrijk dat het ritme van de zwemlessen niet onderbroken wordt. Onze prijzen zijn vergelijkbaar met die van andere aanbieders, maar wij bieden meer!

  • Zeven dagen per week geopend
  • Elke dag een gevarieerd aanbod van groepslessen voor jong en oud. Naast de Zed & Sop zwemlessen ook bijvoorbeeld Aqua’Joggen, Aqua’Aerobic, Zeemeerminzwemmen, Borstcrawlcursus… noem maar op.
  • Tijdens het vrijzwemmen organiseren wij leuke sportieve activiteiten
  • Regelmatig toffe evenementen zoals stormbaan race, bommetje challenge, disco avonden etc.

Wat houdt het zwemprogramma in?
Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemles. Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de kinderen krijgen bij de start van het traject, samen met een echte, mysterieuze schatkist. Steeds als er een doel is behaald, wordt de schatkist verder gevuld met edelstenen en komen er nieuwe zegels in het paspoort. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn. Ieder jaar behalen duizenden Nederlandse kinderen met veel plezier hun diploma bij Optisport. 

Wie is Optisport?
Optisport exploiteert zo’n 300 locaties in Nederland en België. Veel locaties zijn sportclubs, zoals zwembaden, fitnessclubs, ijsbanen en sporthallen. Maar ook diverse culturele en ontmoetingscentra worden door Optisport met veel plezier beheerd en in bedrijf gehouden. Ruim 1,5 miljoen mensen komen maandelijks in beweging op een Optisportlocatie!

Meer weten?
Wil je meer informatie over zwemlessen bij Optisport De Braak, ga dan naar onze website: www.optisport.nl/debraak of mail naar: [email protected]