Theo Willemse gestart als commercieel operationeel directeur Optisport

Theo Willemse CCOO van Optisport

Per 1 september is Theo Willemse bij Optisport gestart als commercieel operationeel directeur (CCOO). Theo werkte eerder bij Jumbo als directeur Winkels. Daarvoor werkte hij met start-ups, bij Albert Heijn en ABN Amro bank. Voorafgaand is Theo al op verschillende locaties geweest om kennis te maken.

Met positieve energie deelt hij zijn eerste waarnemingen: “Ik zag veel lachende gezichten, van gasten en van collega’s. Ik voelde gedrevenheid, trots, enthousiasme én een mentaliteit van ‘we fixen het hier wel met het team’”. Ook zag ik verbeterkansen en collega’s die daarmee graag aan de slag gaan. Dat vormt een belangrijke basis waarop we samen Optisport verder kunnen ontwikkelen.

De komende periode staan voor Theo in het teken van luisteren en samen stap voor stap verbeteren. Hij gaat kennismaken op alle locaties en in gesprek met de teams op het hoofdkantoor, maar ook met belangrijke (externe) stakeholders. We zijn blij dat Theo zich aan Optisport heeft verbonden en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking waarin zijn ervaring op leiderschap, commercieel en operationeel vlak goed past bij de groeifase waarin Optisport zich nu bevindt.