Vakantie FlexService

Laat je abonnement niet onbenut tijdens jouw vakantie!

Ga jij op vakantie en kun je daardoor tijdelijk niet komen sporten? Dan mag jij jouw abonnement tijdelijk “uitlenen” aan iemand anders. Zo blijft jouw abonnement nooit onbenut! Je kunt je abonnement aan maximaal één persoon en alleen tijdens je vakantie uitlenen. In de periode dat je jouw abonnement hebt uitgeleend, kun jij zelf uiteraard geen gebruik maken van je abonnement. 

Wat moet je doen als je gebruik wilt maken van de Vakantie FlexService?

Dat is zo geregeld! Ga naar de receptie van jouw Health Club en geef aan dat je gebruik wilt maken van de Vakantie FlexService! Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur dan een mail naar de receptie van jouw Health Club. Vind hier de contactgegevens van jouw locatie.

 • Vakantie FlexService

Veelgestelde vragen over de Vakantie FlexService

 1. Aan hoeveel mensen mag ik mijn abonnement uitlenen tijdens mijn zomervakantie?
  Je kunt jouw abonnement terwijl jij op zomervakantie bent kosteloos uitlenen aan een vriend/vriendin. Dit mag maximaal één persoon zijn (hij of zij is geen lid bij Optisport).

   

 2. Geldt deze Vakantie FlexService voor alle soorten abonnementen van de Optisport Health Club?
  Ja, deze service geldt voor alle Optisport Health Club abonnementen.

   

 3. Wat nou als ik heel lang op zomervakantie ga?
  Zolang jij op zomervakantie bent, mag iemand anders jouw abonnement gebruiken. Het gaat om minimaal 2 weken tot zolang je weg bent.

   

 4. Hoe geef ik het abonnement tijdelijk door?
  Dit kun je doen aan de receptie van de Health Club. Ben je niet in de gelegenheid om naar locatie te komen? Stuur dan even een mail met de NAW-gegevens van de persoon die jouw abonnement tijdelijk overneemt naar de receptie van jouw Optisport Health Club. Vind hier jouw locatie met het e-mailadres van de receptie. 
fitness
vrije fitness cardioapparaten deelnemers tijdens een groepsles bodypump