Versoepelingen

Groene woud

Versoepelingen

Vanaf zaterdag 26 juni vinden er verdere versoepelingen plaats, die ook positief zijn voor het zwembad!

Veiligheids- en hygiënemaatregelen voor zwemmers:

Blijf thuis als je klachten hebt.

Reserveren is niet meer nodig.

Wij zijn verplicht een gezondheidscheck en registratie te doen bij binnenkomst.

Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de activiteit naar de accommodatie.

Met ingang van maandag 28 juni zijn (in principe) alle beperkende maatregelen opgeheven zolang de 1½ m geborgd kan blijven.

Een mondkapje dragen is niet meer verplicht, indien de 1½ m geborgd kan blijven. Neem dus wel een mondkapje mee, indien dit nodig blijkt te zijn!

Volg altijd de aanwijzingen van de daartoe bevoegde personen op.

Tijdens het sporten, bv. leszwemmen;  Aqua’ lessen, banenzwemmen etc. is er geen beperking van afstand indien dat voor beoefening noodzakelijk is.

Verlaat direct na het zwemmen de accommodatie zo spoedig mogelijk via de routing naar de aangewezen uitgang. Alle geldende regels zijn  terug te vinden in het Protocol Verantwoord Zwemmen:

https://water-vrij.nl/wp-content/uploads/2020/05/Protocol-Verantwoord-Zwemmen-versie-6.0-26-06-2021.pdf

Registreren en gezondheidscheck blijft verplicht:

Alle bezoekers moeten geregistreerd worden zodat zij bereikt kunnen worden in geval van een eventuele uitbraak. Deze gegevens dienen minimaal 4 weken te worden bewaard. Mensen met een 12/25 badenkaart of zwemabonnement worden automatisch geregistreerd.

 • Bezoekers die een los toegangskaartje kopen, dienen hun gegevens te noteren bij de receptie met  tijd van binnenkomst, telefoonnummer en mailadres

Lockers(kluisjes)

 • De lockers zijn weer beschikbaar.
 • Het is verplicht om de kleding in de lockers op te bergen; mee te nemen naar de zaal in een (sport)tas of voor de kinderen alle kleding in een (sport)tas onder de bank te plaatsen.
 • Het is niet toegestaan om kleding of andere spullen in de omkleedhokjes of in de kleedruimtes te laten hangen!

Douches:

 • Zoals jullie weten, hebben de douches lang stil gestaan. In principe is het gebruik van onze douches weer toegestaan (mits de 1,5 meter in acht wordt genomen). We hebben een controle laten uitvoeren op aanwezigheid van legionella. Daaruit is gebleken dat er in de douches een kleine hoeveelheid legionella aanwezig is. Daarop is actie ondernomen. Zodra we weten dat de uitslag goed is, wordt dit gecommuniceerd bij de receptie, en worden de douches direct opengesteld.

Oefenzwemmen:

 • Vanaf maandag 28 juni bieden wij weer 2 oefenuren aan op de oorspronkelijke tijden:
 • Woensdag      14.15-15.15 uur
 • Zondag:          09.30-10.30 uur
 • Reserveren is hierbij niet meer nodig
 • Het oefenuur is er voor kinderen die zwemles volgen in het Sportcentrum Groene Woud. Elk kind wordt door maximaal 1 ouder/verzorger begeleid.
 • Voor kinderen die op de wachtlijst staan voor zwemles in het Sportcentrum Groene Woud of al op zwemles in het Sportcentrum Groene Woud zitten is het oefenuur gratis. De begeleidende volwassene betaalt een los bad  of een beurt van de banenzwemkaart.

Kijkweek:

 • Er mogen weer ouders  bij de zwemles tijdens de kijkweek en bij het afzwemmen zijn, mits de 1,5m geborgd kan blijven. De eerstkomende kijkweek zal van 12 tot en 18 juli zijn. Eén ouder per kind is weer welkom om fysiek de vorderingen van de kinderen mee te maken.

Liz & Wes Spetterles:

 • Reserveren is niet meer nodig voor de Liz& Wes Spetterlessen. Ook kijkers zijn weer toegestaan, mits de 1½ m geborgd kan blijven.

Horeca

 • Onze  horeca is  geopend. Na het zwemmen een lekker kopje koffie of thee of iets fris drinken, is dus weer mogelijk!