Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersvoorspelling en worden dagelijks bijgewerkt. Klik hier om te reserveren voor ons buitenbad.

Over de locatie

Bij Openluchtzwembad ‘t Vinkennest kan je heerlijk sportief en recreatief zwemmen in de frisse buitenlucht. Onze accommodatie beschikt over een wedstrijdbad, een recreatiebad en een peuterbad voor de allerkleinsten. Op onze ligweide en horeca met terras aan het water is het uitstekend vertoeven in de stralende zon tijdens warme zomerdagen.
 

Buitenzwembad
Bij ’t Vinkennest kun je volop genieten van het 30 meterbad dat tot wel 24°C verwarmd wordt. De exacte afmeting van het wedstrijdbad is 15x30 meter. Er zijn twee duikplanten aanwezig; eentje van één meter hoog en eentje van drie meter hoog. Het druppelvormige recreatiebad heeft een oplopende diepte tot 1,40 meter. De glijbaan biedt ontspanning voor het hele gezin. Daarnaast is er een spuitpaal aanwezig waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met een waterslang.

Het is mogelijk om zwemlessen te volgen bij ’t Vinkennest. Daarnaast organiseren we in de zomervakantie uiteenlopende activiteiten. Meer informatie hierover maken we tijdig bekend op de website en de Facebookpagina.

Ligweide
Bij onze ruime ligweide is het heerlijk vertoeven tijdens de warme zomermaanden. De kinderen kunnen zich goed vermaken in het water, bij de zandbak en diverse speeltoestellen. Daarnaast beschikken we over diverse sportmogelijkheden zoals een volleybal- en basketbalveld.

Horeca
De horeca beschikt over een terras aan het water waar je heerlijk kan ontspannen tijdens je bezoek aan het zwembad. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie en verfrissende drankjes.
 

  • 30 meterbad
  • Ruime ligweide
  • Plezier en ontspanning voor het hele gezin
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

't Vinkennest

Stokkersweg 4, 7151 NN Eibergen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0545-471957

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.