Voor een voordelig uitje met het hele gezin ga je naar Optisport!

Waterpret voor het hele gezin!

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad! Kom samen ravotten in het water of ontspan op de kant terwijl de kinderen in het water aan het spelen zijn. 

Samen zwemmen is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd iets actiefs te doen. Het is een perfecte gelegenheid om samen te zwemmen, te lachen en plezier te maken. Bovendien is het een leuke en gezonde activiteit voor het hele gezin.

Optisport biedt daarnaast diverse activiteiten aan, van zwemdisco's tot zeemeerminzwemmen en van een stormbanenrace in het water tot een 'Floating Bioscoop'. Bij ons ben je aan het goede adres voor waterpret met het hele gezin.

Voordelig vrijzwemmen in de schoolvakantie!

Yes, het is vakantie! Met onze Dagpas* kan je met het hele gezin (max 6 pers.) voordelig kome zwemmen! Ben je na één dag nog niet uitgezwommen tijdens je vakantie? Met onze Passe Partout* kan je de hele schoolvakantie onbeperkt komen vrijzwemmen!

*Niet alle locaties bieden een Dagpas of Passe Partout aan. Informeer bij jouw dichtstbijzijnde locatie naar de mogelijkheden. 

Blitzkids
Blitzkids Blitzkids
BlitzKids

Spetterende activiteiten in én op het water!

Onze BlitzKids activiteiten gaan verder dan enkel vrijzwemmen, want er zijn nog véél meer leuke dingen die je kunt doen in én op het water. Een zwemdisco, piratenfeest, zeemeerminzwemmen, klimmen en klauteren op drijvende speelelementen of een film kijken tijdens de ‘Floating Bioscoop’, helemaal te gek!
Zwemdisco

Let's party tijdens het discozwemmen

Zin in een spetterend feest? Kom met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes naar onze zwemdisco. Deze avond gaat het licht uit, de discolampen aan en kun je helemaal los gaan op de nieuwste hits. We maken er één groot feest van in het zwembad!
Waterspeeltuin

Een speeltuin in het water

Kom lekker klauteren, springen en glijden tijdens de waterspeeltuin. Je beleeft de leukste tijd met spetterende opblaasbare waterattracties en spelletjes in en rond het water.
Horeca

Smakelijk eten!

Van zwemmen krijg je trek! Voor, tijdens én na het vrijzwemmen kun je terecht in ons restaurant, waar we een ruim assortiment aan ‘lekkernijen’ hebben voor jong én oud! Wat dacht je van frietjes met snack en afkoelen met een lekker koud ijsje? Mmm..