Voordelige uitjes voor het hele gezin!

Een voordelig uitje met het hele gezin vind je bij Optisport!

Van vrijzwemmen tot zwemdisco’s en van stormbanenrace in het water tot zeemeerminzwemmen. Bij Optisport ben je aan het goede adres voor waterpret met het hele gezin.

Spetterende activiteiten in én op het water!

Zwemmen is natuurlijk heerlijk en harstikke leuk. Je kunt spelen, spetteren en ravotten. In het zwembad zijn soms glijbanen, stroomversnellingen en je kunt bommetjes maken in het diepe bad. Onze BlitzKids activiteiten gaan verder dan dat, want er zijn nog véél meer leuke dingen die je kunt doen in én op het water. Een zwemdisco, piratenfeest, zeemeerminzwemmen, klimmen en klauteren of een film kijken op drijvende speelelementen bij de ‘Floating Bioscoop’ zijn toch helemaal te gek?
BlitzKids
Vrijzwemmen

Waterpret tijdens het vrijzwemmen

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of ontspan op de kant terwijl de kinderen in het water aan het spelen zijn en beleef de leukste tijd!
Zwemdisco

Let's party tijdens het discozwemmen

Zin in een spetterend feest? Kom met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes naar onze zwemdisco. Deze avond gaat het licht uit, de discolampen aan en kun je helemaal los gaan op de nieuwste hits. We maken er één groot feest van in het zwembad!

Een speeltuin in het water

Kom lekker klauteren, springen en glijden tijdens de waterspeeltuin. Je beleeft de leukste tijd met spetterende opblaasbare waterattracties en spelletjes in en rond het water.
Waterspeeltuin