Vreeloo

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

Bij Sportcentrum Vreeloo in De Lier kun je terecht voor zwemplezier maar ook voor sportplezier in onze sporthallen. Daarnaast beschikken wij over een centraal gelegen horeca met uitzicht op het zwembad en is er in het zwembad op dinsdag een speciale warmwaterdag. 

Zwembad

Het zwembad in Sportcentrum Vreeloo gelegen in De Lier is 25x12,5 meter, heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Hierdoor is het bad geschikt voor alle vormen van waterpret: van zwemlessen voor kinderen en volwassenen tot groepslessen en van banenzwemmen tot officiële zwem- en waterpolowedstrijden. Op dinsdag hebben wij een warmwaterdag. 

Sporthallen

Wij beschikken over twee sporthallen in De Lier. Beide hallen hebben een afmeting van 46x24 meter en zijn geschikt voor de volgende sporten: korfbal, handbal, basketbal, zaalvoetbal, badminton, turnen en volleybal. In totaal beschikken wij het over het volgende aantal sportvelden: twee korfbalvelden, twee handbalvelden, twee zaalvoetbalvelden, vier basketbalvelden, zes volleybalvelden en 24 badmintonvelden. In onze sporthallen vind je een tribune van 200 tribuneplaatsen per hal. Ook is het mogelijk om deze sporthal in De Lier te huren. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

Wij beschikken over een veelzijdige horecagelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad en de sporthallen. Overdag staat de koffie en thee voor je klaar. In de avond wordt de horeca omgetoverd in een sportief café, voorzien van een groot assortiment aan bieren en de keuze uit allerlei lekkere hapjes.

 

  • Zwembad
  • Waterwaterdag op dinsdag
  • Horeca met uitzicht op het zwembad
  • Sporthallen
  • Ruime parkeerplaats
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Vreeloo

Veilingweg 16, 2678 LN De Lier

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-521066

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport