Optisport Vreeloo De lier

Vreeloo

Werken aan je fysieke doelen in de sporthal, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Vreeloo is dé sportieve ontmoetingsplek van regio De Lier. 

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad in Sportcentrum Vreeloo gelegen in De Lier is 25x12,5 meter, heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Hierdoor is het bad geschikt voor alle vormen van waterpret: van zwemlessen voor kinderen en volwassenen tot groepslessen en banenzwemmen. Op dinsdag hebben wij een warmwaterdag. 

Sporthallen
Wij beschikken over twee sporthallen in De Lier. Beide hallen hebben een afmeting van 46x24 meter en zijn geschikt voor de volgende sporten: korfbal, handbal, basketbal, zaalvoetbal, badminton, turnen en volleybal. In totaal beschikken wij het over het volgende aantal sportvelden: twee korfbalvelden, twee handbalvelden, twee zaalvoetbalvelden, vier basketbalvelden, zes volleybalvelden en 24 badmintonvelden. In onze sporthallen vind je een tribune van 200 tribuneplaatsen per hal. Ook is het mogelijk om deze sporthal in De Lier te huren. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca
Wij beschikken over een veelzijdige horecagelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad en de sporthallen. Overdag staat de koffie en thee voor je klaar. In de avond wordt de horeca omgetoverd in een sportief café, voorzien van een groot assortiment aan bieren en de keuze uit allerlei lekkere hapjes.

  • Zwembad
  • Warmwaterdag op dinsdag
  • Horeca met uitzicht op het zwembad
  • Sporthallen
  • Ruime parkeerplaats

Contact

Vreeloo

Veilingweg 16, 2678 LN De Lier

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-521066

Openingstijden receptie

Ma t/m vr 15:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 12:00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.