Meivakantie 2023

Vrijzwemmen

Tijdens de aankomende meivakantie (vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei) hanteert Zwembad De Waterhoorn ruimere openingstijden. Daarnaast worden er dagelijks verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd!

Voordelig zwemmen
Schaf een Passe Partout (persoonsgebonden) aan waarmee je onbeperkt kunt vrijzwemmen voor € 12,50 van vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei. Daarnaast bieden wij een gezinsticket aan voor € 19,95 (2 volwassenen en 2 kinderen). Een voordelig dagje uit voor het hele gezin.

Zwemdisco’s 
Op vrijdag 28 april & vrijdag 5 mei zijn we van 09:45 tot 21:00 uur open met vanaf 18:30 uur een zwemdisco. DJ Pim zal zorgen voor een gezellige sfeer. Kom lekker swingen en plonsen op de tofste beats.

Aangepast rooster
Tijdens de meivakantie hanteren wij een aangepast rooster voor de groepslessen en het banenzwemmen. Check het rooster voor de actuele tijden.

Meer informatie
In ons recreatiebad vind je een stroomversnelling, een gave 75 meter lange glijbaan, een wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, luxe whirlpools en sauna’s. In het wedstrijdbad organiseren we dagelijks een waterspeeltuin voor jong en oud. Toffe activiteiten in het water, zoals een stroomversnelling, duiken van de startblokken, een coole loopmat en diverse grote matten en banden.