Zomervakantie bij De Waterhoorn

Zomervakantie

Zwembad De Waterhoorn is tijdens de zomervakantie extra geopend voor vrijzwemmen.

Bezoekers kunnen elke dag terecht in ons zwembad in Hoorn om te komen zwemmen. Doordeweeks is het zwembad van 09:45 tot 17:00 uur geopend voor vrijzwemmen. In het weekend gelden de reguliere openingstijden.

In het wedstrijdbad organiseren we een super toffe waterspeeltuin voor jong en oud. Toffe activiteiten in het water, zoals een stroomversnelling, duiken van de startblokken, een coole loopmat en diverse grote matten en banden.

  • Waterspeeltuin van maandag tot zaterdag: 13:00 tot 16:45 uur.
  • Waterspeeltuin op zondag: 12:00 tot 14:45 uur.

Voor de zwemleskinderen organiseren we doordeweeks om 10:30 uur extra oefenuurtjes in het wedstrijdbad. Tijdens het oefenuurtje kunnen ouders en kinderen samen oefenen voor de zwemles. Er staan instructeurs klaar om te helpen en tips te geven. Al onze zwemleskinderen, ook kinderen die op de wachtlijst staan, mogen gratis vrijzwemmen mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.


Tot slot organiseren we doordeweeks speciaal voor de kleintjes familiezwemmen in het doelgroepenbad om 10:30 uur. Hier kan je heerlijk zwemmen met allerlei speeltjes in het zwembad.