Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Zwembad De Waterlinie is een moderne, overzichtelijke zwemaccommodatie bestaande uit een zwembad en een horecagelegenheid.

Zwembad
Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en telt daarmee acht banen. Door middel van twee beweegbare bodems die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen is het mogelijk om aan meerdere doelgroepen gelijktijdig les te geven. Het zwembad beschikt daarnaast over een klapwand waarmee het mogelijk is om een waterscheiding aan te brengen. Vervolgens kan per deel de watertemperatuur worden aangepast. Warm zwemwater is zeer aangenaam voor o.a. baby’s, peuters, senioren  en mensen met reumatische klachten.

Horeca
Vanuit de mooie, overzichtelijke horeca heb je uitzicht over de hele breedte van het zwembad. Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie of een kleine lunch na het sporten of terwijl je wacht op de zwemmers.

 

  • Moderne horeca
  • 8-baans zwembad
  • Volledig beweegbare bodem
  • Gratis parkeren
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • NS station Culemborg op 800 meter afstand

Contact

De Waterlinie

Multatulilaan 5, 4103 NM Culemborg

Open in Google maps

Telefoonnummer 0345 769190

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport