Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?

Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

De Wetteling beschikt over twee ruime sporthallen, een horecagelegenheid en een vergaderzaal en biedt onderdak aan o.a. vereningingen, scholen en senioren. Daarnaast biedt de accommodatie uiteenlopende mogelijkheden voor het organiseren van commerciële (sport)evenementen.
 

Sporthallen
De Wetteling I heeft een afmeting van 28x42 meter. De Wetteling II is iets groter en heeft een afmeting van 28x46 meter. Beide sporthallen lenen zich perfect voor sporten als korfbal, volleybal, voetbal, badminton, basketbal en handbal. Voor deze sporten kunnen er drie velden worden aangebracht. Er zijn voldoende kleedkamers aanwezig. Daarnaast zijn er aparte kamers voor scheidsrechters en EHBO.

Horeca
Beide sporthallen beschikken samen over een horeca, welke middels eens scheidingswand in tweeën gedeeld kan worden. Het voorste gedeelte van de horeca beschikt over een spiegelwand en is daarmee geschikt voor o.a. dansverenigingen. Daarnaast is de horeca geschikt voor de organisatie van feesten, partijen en bruiloften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderzaal
Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten is er een vergaderruimte aanwezig.

Optisport Venray
Optisport Venray beschikt over meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:  

  • Twee ruime sporthallen
  • Commerciële (sport)evenementen
  • Feesten en partijen
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Wetteling

Zuidsingel 2 , 5802 EG Venray

Open in Google maps

Telefoonnummer 0478-585333

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport