Afbeelding Sporthal de Wetteling

De Wetteling

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

De Wetteling beschikt over twee ruime sporthallen, een horecagelegenheid en een vergaderzaal en biedt onderdak aan o.a. vereningingen, scholen en senioren. Daarnaast biedt de accommodatie uiteenlopende mogelijkheden voor het organiseren van commerciële (sport)evenementen.
 

Sporthallen
De Wetteling I heeft een afmeting van 28x42 meter. De Wetteling II is iets groter en heeft een afmeting van 28x46 meter. Beide sporthallen lenen zich perfect voor sporten als korfbal, volleybal, voetbal, badminton, basketbal en handbal. Voor deze sporten kunnen er drie velden worden aangebracht. Er zijn voldoende kleedkamers aanwezig. Daarnaast zijn er aparte kamers voor scheidsrechters en EHBO.

Horeca
Beide sporthallen beschikken samen over een horeca, welke middels eens scheidingswand in tweeën gedeeld kan worden. Het voorste gedeelte van de horeca beschikt over een spiegelwand en is daarmee geschikt voor o.a. dansverenigingen. Daarnaast is de horeca geschikt voor de organisatie van feesten, partijen en bruiloften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderzaal
Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten is er een vergaderruimte aanwezig.

Optisport Venray
Optisport Venray beschikt over meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:  

  • Twee ruime sporthallen
  • Commerciële (sport)evenementen
  • Feesten en partijen
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0478-585333

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.