Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Lokale berichten

Over de locatie

De Wijzend is een ruim en gezellig zwem- en recreatiecomplex gelegen in Zwaag. Op maar liefst twee hectare grond bevinden zich uiteenlopende mogelijkheden om te ontspannen, sporten en recreëren. Zo zijn er drie zwembaden aanwezig, een ruime en zonnige ligweide en een kleinschalige horecagelegenheid. Diverse recreatieve elementen bieden plezier en vermaak voor jong en oud!

Buitenzwembad

Het ruime wedstrijdbad in Zwaag heeft een afmeting van 50x17 meter en beschikt over een springplank en een aangepaste trap. In totaal telt het wedstrijdbad 6 banen. De minimale watertemperatuur is 22°C. Het recreatiebad beschikt over een piratenschip, een 34 meter lange waterglijbaan en twee kleinere glijbanen. De afmeting van dit bad is 28x17 meter. Voor de allerkleinsten is er een L-vormig peuterbad aanwezig met een afmeting van 10x15 meter. De waterdiepte is hier 0.3 meter. In de zomervakantie organiseren wij geregeld uiteenlopende activiteiten en leggen we wekelijks de loopmat in het water.

Ligweide

We beschikken over een ruime en zonnige ligweide waar je in de lente- en zomermaanden heerlijk kan ontspannen met het hele gezin. Voor kinderen is er een speeltuin met een kabelbaan aanwezig. Daarnaast kunnen sportievelingen zich uitleven bij de voetbal- en volleybalvelden en de air trampoline.

Horeca

In onze horeca met kleinschalig buitenterras staan we graag voor je klaar met een assortiment aan o.a. warme en koude drankjes, slushpuppies, patat en snacks.

 

  • Ruim wedstrijdbad
  • 34 meter lange waterglijbaan
  • Recreatiebad met piratenschip
  • Ruime en zonnige ligweide met recreatieve elementen en air trampoline
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

De Wijzend

Pastoor Nuijenstraat 57, 1689 GM Zwaag

Open in Google maps

Telefoonnummer 0229-237422

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport