Word jij technicus bij Optisport?

Als monteur bij Optisport ben jij dé troubleshooter van de diverse locaties in jouw regio. Hierbij krijg jij de vrijheid in jouw werkzaamheden van het repareren van tot het uitvoeren van preventief onderhoud aan o.a. zwembad installaties, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met jouw skills houden we onze locaties open en onze bezoekers happy!

Waarom kiezen voor Optisport?

Vrijheid in Werkzaamheden: Bij Optisport heb je de vrijheid om zelfstandig je taken uit te voeren, of het nu gaat om het oplossen van storingen of het uitvoeren van preventief onderhoud.

Regioverantwoordelijkheid: Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor je eigen regio, wat betekent dat je een directe impact hebt op de locaties en teams binnen jouw gebied.

Ontwikkelingsmogelijkheden: Optisport biedt volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, of het nu gaat om trainingen, certificeringen of doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsauto: Bovendien krijg je als monteur bij Optisport de beschikking over een bedrijfsauto, waardoor je flexibel en efficiënt kunt werken.

Informele Sfeer en Ruimte voor Ideeën: In een informele en collegiale werkomgeving worden jouw ideeën gewaardeerd en heb je de kans om bij te dragen aan verbeteringen binnen de organisatie.

Wouter_Techniek

Technisch & oplossingsgericht

Binnen de technische dienst werken we met technische en oplossingsgerichte onderhoudsteams. We hebben alle vrijheid om onze dagen zelf in te delen en pendelen tussen de verschillende vestigingen voor preventief en correctief onderhoud. Daarmee dragen we een grote verantwoordelijkheid, want als wij ons werk niet goed uitvoeren kan het zwembad niet open. Samen met de collega’s op de verschillende locaties vormen we een sterk team.
Jeroen_Techniek

“Je hebt veel vrijheid om je werk in te delen en geen dag is hetzelfde”

Wouter Moen, Technisch Specialist
Werken in de techniek bij Optisport

Leren bij Optisport

Bij onze zwembaden komen we van alles tegen, zowel op bouwkundig als op technisch gebied, maar ook op het gebied van lucht en water. We staan stevig op beide benen, zijn fit en houden ons hoofd koel tijdens stresssituaties. Alles wat je nodig hebt om zwembadtechnicus te worden kun je bij ons leren. Daarvoor zijn we volledig en professioneel gefaciliteerd, met goede bedrijfskleding, speciaal gereedschap, een werkauto, tablet voor automatisering en opleidingen of cursussen waar nodig.
Werken in de techniek

Geïnteresseerd?

Zou jij graag één van de nieuwe collega’s van Wouter willen worden? Check dan onze vacatures en laat ons weten of je geïnteresseerd bent!