Optisport Event-, horeca- vergaderlocatie De Hoornbloem

Zalencentrum De Hoornbloem

Den Hoorn

Activiteiten

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Meer informatie

Zalencentrum
Sportverenigingen en inwoners van Den Hoorn en omgeving weten ons dagelijks te vinden om in beweging te komen. Onze sporthal is een sfeervolle en praktische plek om diverse sporten te beoefenen. Daarnaast zijn wij “het clubhuis” van diverse verenigingen. En daar zijn we heel trots op. Naast de sporthal beschikken wij over nog meer zalen. Deze zijn heel geschikt voor o.a. dagbestedingen, bijeenkomsten en vergaderingen. Ze bieden ruimte voor groepen van 5 tot 200 personen.

Multifunctionele zalen
Onze locatie heeft drie multifunctionele zalen. Zaal 1 heeft een afmeting van 10x14 meter en biedt plek voor ongeveer 100 personen. Zaal 2 heeft een afmeting van 8x12 meter en is geschikt voor groepen tot ongeveer 30 personen. Zaal 1 en 2 kunnen eventueel worden samengevoegd tot één grote zaal. Er kunnen dan maximaal 250 personen terecht. De derde zaal biedt met een afmeting van 11x12 meter plek voor ongeveer 60 personen.

Sportcafé
In het sfeervolle sportcafé staan we graag voor je klaar met een koel drankje, warme kop koffie of een vers getapt biertje Het sfeervolle sportcafé is een fijne plek om na een training, wedstrijd of intensieve vergadering te ontspannen. Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor sporters en kenmerkt de horeca zich als de huiskamer van de Hoornbloem. We staan graag voor je klaar met een breed assortiment aan o.a. koude en warme drankjes. Bij feesten en partijen is het mogelijk om de tussenwand te verwijderen zodat er één grote feestruimte ontstaat. Nou, laat dat feestje maar beginnen!

Evenementen
De Hoornbloem is de perfecte locatie voor bijeenkomsten van zowel grote als kleine groepen, variërend van vergaderingen en toernooien tot feesten en bedrijfsuitjes. Wij bieden ook alle begeleidende apparatuur die je nodig kunt hebben voor je bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan aan een beamer, een projectiescherm en een op maat gemaakt licht- en geluidsplan. Wij werken samen met een gerenommeerd techniekbedrijf om op die manier aan al je wensen te voldoen. Samen maken we er een onvergetelijke dag of avond van!
 

Wij hebben er veel zin in om samen met jou of je bedrijf een prachtige bijeenkomst, party of evenement te organiseren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Multifunctionele zalen
  • Sfeervol sportcafé
  • Uiteenlopende evenementen
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Zalencentrum De Hoornbloem

Koningin Julianaplein 1, 2635 HD Den Hoorn

Open in Google maps

Telefoonnummer 015-2574138