Kinderen zwemmen achter elkaar aan tijdens de zwemles van Optisport: in het diepe water, terwijl ze een drijfmiddel vasthouden maken ze plezier.

Zwembad It Rak

Sneek

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Trainen in het water op hun eigen niveau: dat doen deze drie dames tijdens de Aqua’Fit les bij Optisport in het zwembad.

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Oudere dame traint met gewichten in het zwembad van Optisport tijdens een AquaVitaal groepsles.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

Evenementen

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x15 meter en is twee meter diep. Er is ook een duikkuil. Het bad is daarmee uiterst geschikt voor zwem- en waterpolo wedstrijden en wordt regelmatig gebruikt door bijvoorbeeld duik- en kanoverenigingen. De watertemperatuur is standaard 28°C. Het recreatiebad heeft allerlei recreatieve elementen. Zo is er een peuterbad voor de allerkleinsten, een glijbaan met opvang bassin en een whirlpool. Het is een ideaal zwembad voor een familie-uitje: heerlijk ontspannen met het hele gezin. Met de watertemperatuur van circa 30°C is dit subtropische zwembad ook heel geschikt voor onze Aqua'Groepslessen.

Ligweide met terras
In de zomer kan er bij mooi weer gebruik worden gemaakt van het terras en de ligweide. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!

DAADRACHT Fysiotherapie
DAADKRACHT fysiotherapie is de praktijk voor (sport-)fysiotherapie van Sneek en omstreken. De praktijk werkt intensief samen met de Optisport Health club en is ook te vinden binnen de muren van onze Health club. Wij onderscheiden ons op het gebied van service en persoonlijke aandacht. Komt een langs op onze gratis inloopspreekuren of plan direct je afspraak bij DAADKRACHT fysiotherapie.

Verhuur mogelijkheden
Wil je een feestje, evenement of zakelijke bijeenkomst organiseren? Dan staan wij voor je klaar. Ons team denkt graag met je mee in de organisatie van jouw onvergetelijke kinderfeestje, spraakmakende bedrijfsuitje of evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Drie zwembaden met een glijbaan en whirlpool
  • Ligweide met terras
  • Toegankelijk voor mindervaliden

Contact

Zwembad It Rak

B. de Hooppark 4, 8605 CR Sneek

Open in Google maps

Telefoonnummer 0515413218
E-mailadres [email protected]