Optisport Zwembad Almere Poort in Almere

Zwembad Almere Poort

Almere
Vanwege een technische storing kan de Aqua'Vitaal les van woensdagochtend 22 mrt. niet doorgaan. Als alternatief bieden wij de Aqua'Vitaal ochtend in de Vrijbuiter van 09.00 - 11 30.

Activiteiten

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben één groot wedstrijdbad in ons complex. Dit bad is heel groot: 25x21 meter, en heeft maar liefst acht banen. Onder vier banen vind je, over de hele lengte, een beweegbare bodem. Hiermee kunnen we makkelijk de diepte aanpassen. Omdat dit zwembad veel door verenigingen wordt gebruikt is het water standaard 28 ºC, een verplichte temperatuur i.v.m. de zwem- en waterpolowedstrijden. Bovendien de perfecte temperatuur voor sportieve prestaties!\

Ons zwembad beschikt over een zoutelektrolyse installatie. Hierdoor is het gebruik van chloor minimaal, wordt chloorlucht geminimaliseerd en is het prettiger voor mensen met een gevoelige huid of mensen die snel last hebben van rode ogen. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu!
​​​​​​​Horeca
Van sporten krijg je trek… daar weten wij wel raad mee! Naast het bad vind je een grote horecagelegenheid met uitzicht over de hele breedte van het zwembad. Hier kun je terecht voor een kopje koffie, koud drankje of een kleine lunch. Het is ook een fijne plek om te wachten en te kijken tijdens de zwemles van je kind(eren).

  • Groot wedstrijdbad met acht banen
  • Aantrekkelijke horeca
  • Watertemperatuur van 28ºC
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Almere Poort

Pierre de Coubertinplein 6, 1362 LB Almere

Open in Google maps

Telefoonnummer 036-5405346