Optisport Zwembad Almere stad in Almere

Zwembad Almere stad

Almere
Wegens ziekte gaat de Aqua'Aerobics les van woensdagavond 17 mei niet door. Als alternatief is er Aqua'Joggen in zwembad de Vrijbuiter om 20.15 u.

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x15 meter, heeft zes banen en is geschikt voor veel verschillende activiteiten. De bodem is beweegbaar. In het diepste gedeelte is het water maar liefst 3,50 meter diep. Hier vind je de duikplank van één meter hoog. Perfecte ingrediënten voor het beste bommetje van Almere, toch?

Het instructiebad wordt voornamelijk gebruikt voor zwemlessen en heeft een diepte die varieert tussen 0,20 en 0,90 meter. Tijdens de recreatieve uren is dit bad ook geopend voor vrijzwemmen. Het water in dit bad van 10x15 meter is warmer, ongeveer 32ºC. Hierdoor is het een subtropisch zwembad. Deze watertemperatuur is heel fijn voor kinderen, zeker als ze zwemles nog erg spannend vinden. Het warme water helpt ze te ontspannen. Ook is dit doelgroepenbad prettig voor senioren, baby’s, peuters en mindervaliden. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig in en uit het water kan komen, is er een tillift. Over de hele lengte en breedte van het bad is er een beweegbare bodem, die ingesteld kan worden tot maximaal 1,80 meter diep.

Ons zwembad beschikt over een zoutelektrolyse installatie. Hierdoor is het gebruik van chloor minimaal, wordt chloorlucht geminimaliseerd en is het prettiger voor mensen met een gevoelige huid mensen die snel last hebben van rode ogen. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu!

Horeca
Van sporten en ontspannen krijg je lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Kom gezellig langs in onze horeca. Hier staan we voor je klaar met een een hapje en een drankje.

  • 25 meter wedstrijdbad met zes banen
  • Duikplank
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Almere stad

Johann Sebastiaan Bachweg 3, 1323 BA Almere

Open in Google maps

Telefoonnummer 036-5302314