Optisport Zwembad De Abelen in Swifterbant

Zwembad De Abelen

Swifterbant
Wij verwelkomen je graag weer in de zomer van 2023. Tot dan!

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en een variërende diepte tussen de 1,40 en 2 meter. Bezoekers trekken hier baantjes, werken aan hun conditie of nemen een recreatieve, frisse duik. Het wedstrijdbad is ook een heerlijke plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin. Er is daarnaast een instructiebad aanwezig met een afmeting van 15x10 meter. De diepte van het instructiebad varieert tussen de 0,40 en 1,40 meter. Kinderen zonder diploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen  en mogen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene naar binnen.

Regelmatig organiseren we activiteiten in het water voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijdscategorieën, denk bijvoorbeeld aan Aqua’Joggen, Zwem4daagse, schatduiken, watervolley en touwtrekken. Het is ook mogelijk om zwemlessen te volgen bij Zwembad De Abelen.

Ligweide
We beschikken over een ruime en zonnige ligweide met een oppervlakte van ongeveer 50x70 meter waar je in de lente- en zomermaanden heerlijk kan ontspannen met het hele gezin. Hier zijn ook voetbalgoaltjes te vinden.

Horeca
In de kleinschalige horeca staan we graag voor je klaar met o.a. warme en koude drankjes, ijs, frietjes en een snack. We beschikken over een klein overdekt terras van ongeveer 10x10 meter waar je lekker kan zitten.

Wij bieden diverse opties voor het organiseren van bedrijfs- en schooluitjes en uiteenlopende verhuurmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ontspannen met het hele gezin
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Twee grote zwembaden aanwezig
  • Ruime en zonnige ligweide
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad De Abelen

Noordhoren 32, 8255 BD Swifterbant

Open in Google maps

Telefoonnummer 0321-322268

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.