strandbal

Buitenzwembad De Abelen

Swifterbant

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Buitenzwembad
Het wedstrijdbad is 25x15 meter en kan in diepte variëren diepte tussen 1,40 en 2 meter. Kom hier om lekker baantjes te zwemmen, aan je conditie te werken of om een gewoon een frisse duik te nemen. Het wedstrijdbad is ook een uitstekende plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin tijdens de steeds warmere zomers. Ons tweede bad is een instructiebad, van 15x10 meter. De diepte van het instructiebad varieert tussen de 0,40 en 1,40 meter. Goed om te weten: kinderen zonder diploma moeten bij ons zwemvleugels dragen en mogen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene naar binnen.

Hou je van actie? Regelmatig organiseren we activiteiten in het water. Dat doen we voor verschillende doelgroepen en leeftijden, denk bijvoorbeeld aan Aqua’Joggen, Zwem4daagse, schatduiken, watervolley en touwtrekken. Het is ook mogelijk om zwemlessen te volgen bij Zwembad De Abelen. Houd de activiteiten op deze pagina in de gaten en geef je op!
 

Ligweide
Bij De Abelen hebben we een ruime en zonnige ligweide met een oppervlakte van ongeveer 50x70 meter. Hier kun je in de lente- en zomermaanden heerlijk ontspannen met het hele gezin. Hier zijn ook voetbalgoaltjes te vinden. Je merkt het al direct als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!

Horeca
In de kleinschalige horeca staan we graag voor je klaar met o.a. warme en koude drankjes, ijs, frietjes en een snack. We hebben een klein overdekt terras van ongeveer 10x10 meter waar je fijn kunt zitten.

Verhuur
Organiseer je een bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolreisje, of iets anders leuks met een groep mensen? De Abelen biedt verschillende verhuur mogelijkheden aan. Neem gerust contact op met ons enthousiaste team. Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken!

  • Ontspannen met het hele gezin
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Twee grote zwembaden aanwezig
  • Ruime en zonnige ligweide
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenzwembad De Abelen

Noordhoren 32, 8255 AD Swifterbant

Open in Google maps

Telefoonnummer 0321-322268
E-mailadres [email protected]