Optisport De Alk Abelen

Zwembad De Alk

Biddinghuizen
Wij verwelkomen je graag weer in de zomer van 2023. Tot dan!

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 12,5 meter en een variërende diepte tussen de 1,40 en 2 meter. Bezoekers trekken hier baantjes, werken aan hun conditie of nemen een recreatieve duik. Het wedstrijdbad is ook een heerlijke plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin. Er is daarnaast een instructiebad met een afmeting van 24x10 meter. De diepte van het instructiebad varieert tussen de 0,40 en 1,40 meter. Kinderen zonder diploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen en mogen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene naar binnen.
 

Regelmatig organiseren we activiteiten in het water voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijdscategorieën, denk bijvoorbeeld aan schatduiken, Zwem4daagse, watervolley en touwtrekken. Het is ook mogelijk om zwemlessen te volgen bij Zwembad De Alk in Biddinghuizen.

Ligweide
We beschikken over een ruime en zonnige ligweide met een oppervlakte van ongeveer 50 x 30 meter waar je in de lente- en zomermaanden heerlijk kan ontspannen met het hele gezin. Daarnaast is er nog een kleinere ligweide aanwezig van ongeveer 15 x 10 meter. Hier zijn ook voetbalgoaltjes te vinden.

Horeca
In de kleinschalige horeca staan we graag voor je klaar met o.a. warme en koude drankjes, ijs, frietjes en een snack. We beschikken over een overdekt terras waar je heerlijk kunt zitten.

Wij bieden diverse opties voor het organiseren van bedrijfs- en schooluitjes en uiteenlopende verhuurmogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Ontspannen met het hele gezin
  • Twee grote zwembaden
  • Ruime en zonnige ligweides
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad De Alk

Sportlaan 4, 8256 CE Biddinghuizen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0321-332282
E-mailadres dealk@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.