Vrijzwemmen

Zwembad De Dôbe

West-Terschelling

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Klik hier voor meer info

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is één geheel en staat overal in verbinding met in elkaar. Je vindt bij ons een instructiebad van 8x18 meter waar ook tijdens het vrijzwemmen gebruik van gemaakt kan worden. Vanuit ons instructiebad kan je onder een bruggetje door naar het grote recreatiebad. Het zwembad heeft drie verschillende dieptes. Bij het grote zwembad bevindt zich ook de glijbaan en het bubbelbad waar je heerlijk kan ontspannen. Aan de kleintjes is ook gedacht; er is een apart baby- en peuterbad aanwezig waar zij kunnen spelen en spetteren. Kortom; De Dôbe biedt sportief plezier voor iedereen! Kinderen leren bij ons zwemmen met de leukste zwemlesmethode van Nederland, de Zed & Sop zwemles. Garantie voor een leven lang zwemplezier!

Horeca
In de centrale hal bevindt zich een kleine horeca waar je na het zwemmen terecht kunt voor een hapje en een drankje. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad. Ook in de zwemzaal bevindt zich een horecagedeelte met een klein maar fijn terras waar je tijdens het zwemmen even kan uitrusten en ontspannen.

Buitenterras
Wij beschikken over een betegeld buitenterras waar je in de zomer van de zon kan genieten met een koud drankje. Daarnaast is er een kleinschalige ligweide aanwezig. Je merkt het meteen als je je handdoekje neerlegt: dit voelt als vakantie!

  • Glijbaan
  • Apart baby- en peuterbad
  • Buitenterras met kleinschalige ligweide
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad De Dôbe

Sportlaan 7, 8881EP Terschelling West

Open in Google maps

Telefoonnummer 0562-442257
E-mailadres [email protected]