Zwembad De Engh in Soest

Zwembad De Engh

Soest
NK Bommetje 2023

Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?!

Yes, we zijn weer terug met het NK Bommetje! Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde of klik hier voor meer info.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
De Engh heeft verschillende baden. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. De bodem is deels beweegbaar. De watertemperatuur is 28°C en daarmee perfect voor banenzwemmen, zwemlessen en andere sporten in het water. Het instructiebad heeft een afmeting van 10x10 meter en een watertemperatuur van 29°C. 
Ook is er een subtropisch recreatiebad (30°C) met creatieve speelelementen zoals sproeiers, bruisbanken, een stroomversnelling, een glijbaan en een apart peuterbad. Rondom het zwembad gedeelte van onze locatie vind je een hele grote ligweide met diverse water speelelementen. Kinderen leren bij ons zwemmen met de leukste Zed & Sop zwemles, met garantie voor een leven lang zwemplezier!

Sporthal
Op onze locatie vind je ook een sporthal, met een afmeting van 40x25 meter. Hier kun je verschillende sporten beoefenen, zoals zaalvoetbal, basketbal, korfbal, volleybal en badminton. Daarnaast hebben wij 2 groene velden om de goals staan voor het beoefenen van zaalhockey. De sporthal kan in drie delen worden verdeeld door het plaatsen van wanden. Er is een uitschuifbare tribune aanwezig met circa 500 zitplaatsen. 

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kun je voor, tijdens of na het zwemmen heerlijk ontspannen met een kop koffie en een broodje. Vanuit de horeca heb je goed zicht op de zwembaden.

  • Goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Aantrekkelijk aanbod voor jong en oud
  • Ruime horeca met zicht op het recreatiebad
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad De Engh

Dalweg 181, 3762 AW Soest

Open in Google maps

Telefoonnummer 035-6027363
E-mailadres engh@optisport.nl

Openingstijden zwembad

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag 10:00 – 16:00