Twee kleine jongetjes spelen in ondiep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

Zwembad De Hoge Bomen

Naaldwijk

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Binnenzwembad
Wij beschikken binnen over drie zwembaden: een instructiebad, recreatiebad en een peuterbad.
 

Het instructiebad is 25x12,5 meter en heeft vier banen. Het bad heeft de vorm van een L en is geschikt voor banenzwemmen, groepslessen en zwemlessen. Al heel veel kinderen uit Naaldwijk en het Westland hebben bij ons hun zwemdiploma’s gehaald. Wij hebben namelijk de leukste zwemlesmethode van Nederland: de Zed &Sop zwemlessen! Ons recreatiebad is een bad met speelse vormen, en met een diepte van 10 tot 120 cm. De temperatuur is heel aangenaam: 30°C. In het diepere gedeelte zijn een 30 meter lange glijbaan, whirlpool, stroomversnelling en een jetstream te vinden. Voor ieder wat wils dus! Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een apart peuterbad met waterparaplu. In dit badje bevinden zich ook leuke speelmaterialen. Zo kunnen de jongste kinderen lekker spetteren en spelen en zo vertrouwd raken met water.

Buitenzwembad
In de warme zomermaanden is De Hoge Bomen helemaal the place to be. Wij hebben namelijk buiten een groot recreatiebad! Het is verdeeld in een ondiep en half diep gedeelte. Ons buitenzwembad heeft ook een leuke glijbaan. Wie is er het snelst beneden?!

Ligweide
In de warme maanden kun je op onze grote ligweide genieten van de zon. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie! De kinderen Hoeven zich buiten ook niet te vervelen. Als ze even geen zin hebben om te zwemmen, vermaken ze zich wel op de verschillende speeltoestellen en het voetbalveld.

Horeca
Van spelen en zwemmen krijg je lekkere trek. Daar weten wij wel raad mee! Kom een ijskoud drankje halen of een heerlijk hapje eten in onze gezellige horeca. Wij hebben ook een horecagedeelte aan de kant van het zwembad. Daarnaast vind je buiten een gezellig terras waar je rustig bij kan komen van een dag vol zwemplezier bij De Hoge Bomen.

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Apart peuterbad
  • Grote ligweide
  • Gezellige horeca
  • Gratis voor de deur parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Zwembad De Hoge Bomen

Hoogwerf 9, 2671 MJ Naaldwijk

Open in Google maps

Telefoonnummer 174621468
E-mailadres [email protected]