Optisport Zwembad De Niervaert

Zwembad De Niervaert

Klundert
Vrijzwemmen

Voordelige uitjes voor het hele gezin

Bij Optisport ben je aan het goede adres voor een voordelig dagje uit. Met een breed aanbod van activiteiten voor jong en oud, vind je bij ons voor ieder wat wils! Bekijk hieronder snel al onze activiteiten en het rooster.

Naar het rooster

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

De Niervaert heeft een binnenzwembad met een wedstrijdbad, een instructiebad en een recreatiebad met een uitzwembad naar buiten. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en telt 4 banen. Deze wordt veelal gebruikt voor banenzwemmen, Aqua’groepslessen en zwemlessen, en in de recreatieve uren voor vrijzwemmen. Het instructiebad heeft meerdere bubbelbanken en een spuitelement. Dit bad wordt gebruikt voor zwemlessen en vrijzwemmen. Het recreatiebad heeft een kinderglijbaantje, een spuitkanon, onderwaterelementen en een stroomversnelling, het water is extra verwarmd. Dit bad wordt gebruikt voor zwemlessen, spetterlessen en vrijzwemmen. Daarnaast beschikt het zwembad over een whirlpool, Turks stoombad en 80 meter lange glijbaan.

 

Voor de rolstoelgebruikers is er een tillift aanwezig. En voor de allerkleinsten zijn er boxen en aankleedtafels op de zwemzaal. Er staan gezellige zitjes rondom de zwembaden. Wilt u iets te eten of drinken bestellen? De horeca is altijd open en is via het wedstrijdbad te bereiken.

De omkleedruimte van het zwembad heeft een gezamenlijke dameskleedkamer en een herenkleedkamer, enkele gezinskleedhokjes, meerdere aparte kleedhokjes en een invalidekleedruimte. Er zijn lockers aanwezig, waar €0,20 ingaat. De sleutel is bevestigd aan een polsbandje.

Horeca
De Niervaert beschikt over 3 horecagelegenheden, de Grote Zaal, De Babbelaar en de Foyer. De Foyer ligt centraal in het gebouw en is te bereiken via de Receptie. De gezellig ingerichte ruimte heeft zicht op het wedstrijd bad en de sporthal. Ook is het mogelijk om via de Foyer het terras en beachveld te bereiken. U kunt voor, tijdens en na het sporten of zwemmen gebruik maken van de Foyer. Wij verkopen allerlei soorten koffie en frisdranken. Ook serveren wij verschillende soorten bieren, zowel op de fles als op de tap. De keuken is altijd open, dus ook een hapje bij uw drankje is mogelijk. Voor de kinderen is er ijs, snoep en chips. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, zij helpen u graag!

  • Sport- en evenementencentrum
  • Beachveld
  • Uitgebreide horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Kwartiertje lopen vanaf de bushalte

Contact

Zwembad De Niervaert

Molenvliet 7, 4791 GB Klundert

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-404848

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.