Nieuwe zwemles-seizoen gaat van start!

Nieuw zwemles seizoen

Jaarplanning zwemles-seizoen

De jaarplanning voor het nieuwe zwemles-seizoen is af te halen bij de receptie. In de planning staan onder andere de dagen voor het proef- en diplomazwemmen, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Als uw kind op mag voor een diploma, dient hij/zij beide dagen deel te nemen. Net zoals voorgaande jaren zal het gekleed zwemmen plaats vinden in de eerste volle week van de maand. Dan zullen ook de competenties worden bijgehouden in de app.

 

Vakanties

Tijdens vakanties zullen de lessen gewoon doorgaan. Tijden kunnen eventueel wel afwijken, houd hiervoor communicatie vanuit onze kant in de gaten. Alleen op officiële feestdagen komen de zwemlessen te vervallen. In de kleinere vakanties zullen de kijklessen gepland staan. Buiten de zwemlessen hebben wij ook andere leuke gelegenheden om te komen zwemmen. Denk bijvoorbeeld aan Vader- en Moederdag waarbij de ouder gratis mag komen zwemmen. Of kom gezellig naar een van onze zwemdisco’s voor jong en oud!

 

2x per week zwemles

Binnenkort is er voor kinderen die in het diepe zwemmen, weer de mogelijkheid om 2x per week te zwemmen. Op die manier komt uw kind sneller in aanmerking voor het diploma. Aanmelden voor 2x per week zwemles, kan door een mail te sturen naar [email protected]. Geef hierin aan welke dag(en) u nog meer beschikbaar bent. Let er op dat we op vrijdag en zaterdag geen zwemles aanbieden. We zien uw mail graag tegemoet!

 

Geen hokjes bezet houden

Helaas merken we nog steeds dat veel mensen kleedcabines bezet houden door hier kleding te hangen. Wanneer we dit zien, zullen we de kleding verwijderen. Deze dient namelijk opgeborgen te worden in de kluisjes of anders meegenomen te worden. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om zijn kind in een cabine om te kleden.

 

B/C Turbo cursus

In het nieuwe seizoen zullen er weer een aantal Turbo-cursussen van start gaan, waarbij de kinderen in 10 lessen van anderhalf uur hun B of C diploma kunnen behalen. Deze cursus bevat diplomagarantie, wat inhoudt dat als een deelnemer aan het einde van de cursus nog niet klaar is om af te zwemmen, hij/zij dan op onze kosten tijdens de reguliere lessen verder mag tot het diploma is behaald. Voorwaarde hierbij is dat de deelnemer elke turbo les aanwezig moet zijn geweest. De turbo vindt plaats op maandag van 15:45 – 17:15. Er zijn drie periodes voor de turbo lessen:

  • 2 oktober t/m 11 december
  • 29 januari t/m 15 april
  • 22 april t/m 8 juli

Aanmelden voor de cursus kan bij de receptie, de deelnemer zal dan op de wachtlijst worden geplaatst. Het maximaal aantal deelnemers is 15 per groep. Wij hopen jullie te hebben voorzien van alle nodige informatie en jullie weer te zien in het volgende seizoen.

Contact

Zwembad De Schilp

Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 070-336 4700
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Maandag 11:00 - 21:30
Dinsdag 07:00–21:30
Woensdag 07:00–21:30
Donderdag 07:00–10:00 & 12:00 - 21:30
Vrijdag 07:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag 08:00 - 15:30