Optisport Zwembad De Vrolijkheid

Zwembad De Vrolijkheid

Zwolle
NK Bommetje 2023

Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?!

Yes, we zijn weer terug met het NK Bommetje! Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde of klik hier voor meer info.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur tip!

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben een ruim, duurzaam binnenzwembad met twee wedstrijdbaden, een doelgroepenbad, een recreatiebad en een peuterbad voor de kleintjes. Het 8-baans wedstrijdbad is 25 x21 meter. Ook hebben we een multifunctioneel 6-baans wedstrijdbad met beweegbare bodem, deze is 25x15,4 meter. De wedstrijdbaden zijn perfect voor banenzwemmen en watersporten. Verbeter jij hier je persoonlijke record? In het doelgroepenbad van 20x10 meter geven we de meest uiteenlopende Aqua’Groepslessen. Dit bad heeft een gedeeltelijk beweegbare bodem.

Ons grote, uitdagende recreatiebad heeft een totale oppervlakte van 365m², dus er is plek genoeg voor iedereen! Het zwembad heeft een glijbaan, whirlpools en een klimmuur. Er zijn twee duikplanken aanwezig en een duikkuil van 3,8 meter diep. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een lekker groot peuterbad met een oppervlakte van ongeveer 100m². Dit is een subtropisch zwembad (31°C ). De Vrolijkheid vindt duurzaamheid heel erg belangrijk. Met o.a. zonnepanelen, LED verlichting, warmteterugwinning van spoelwater en extreem energiezuinige motoren op luchtbehandelingskasten gelden wij als een uiterst duurzaam zwembad.

Horeca
Onze horeca is veel meer dan een kantine. Het is een plek om weer even helemaal op te laden. Onze eigentijdse bar is de beste plek om tijdens je bezoek aan ons zwembad even lekker te ontspannen. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie of een sportdrankje. Daarnaast kun je hier ook o.a. vers belegde broodjes en tosti’s bestellen voor de grote en kleine trek.

  • Duurzame sportaccommodatie
  • Twee ruime wedstrijdbaden met een glijbaan, duikplanken en whirlpools
  • Recreatieve elementen als glijbaan
  • Twee ruime wedstrijdbaden

Contact

Zwembad De Vrolijkheid

Ossenkamp 7, 8024 AG Zwolle

Open in Google maps

Telefoonnummer 038-4550689

Openingstijden Receptie

Maandag t/m vrijdag 7:00 - 22:00 uu
Zaterdag 8:45 - 16:30 uur
Zondag 8:00 - 16:30 uur

Openingstijden Horeca

Maandag t/m donderdag 9:30 - 20:00 uur
Vrijdag 9:30 - 21:30 uur
Zaterdag 8:45 - 16:30 uur
Zondag 8:00 - 16:30 uur