Optisport Zwembad De Waterlinie

Zwembad De Waterlinie

Culemborg
Reserveren blijft bij onze locatie noodzakelijk, uitgezonderd zwemles en Aqua'Aerobic donderdag (vrijdag wel reserveren voor Aqua'Aerobic)

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en telt daarmee acht banen. Door middel van twee beweegbare bodems die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen is het mogelijk om aan meerdere doelgroepen gelijktijdig les te geven. Het zwembad beschikt daarnaast over een klapwand waarmee het mogelijk is om een waterscheiding aan te brengen. Vervolgens kan per deel de watertemperatuur worden aangepast. Warm zwemwater is zeer aangenaam voor o.a. baby’s, peuters, senioren  en mensen met reumatische klachten.

Horeca
Vanuit de mooie, overzichtelijke horeca heb je uitzicht over de hele breedte van het zwembad. Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie of een kleine lunch na het sporten of terwijl je wacht op de zwemmers.

  • Moderne horeca
  • 8-baans zwembad
  • Volledig beweegbare bodem
  • Gratis parkeren
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • NS station Culemborg op 800 meter afstand

Contact

Zwembad De Waterlinie

Multatulilaan 5, 4103 NM Culemborg

Open in Google maps

Telefoonnummer 0345-769190

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.