Optisport Zwembad Doelum Renkum

Zwembad Doelum

Renkum

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 15 meter en telt zes banen. De temperatuur van het water is gemiddeld 27°C en daarmee heerlijk om baantjes te trekken. In het wedstrijdbad vinden daarnaast diverse Aqua'Groepslessen plaats.

Daarnaast is er een instructiebad aanwezig met een afmeting van 15 x 10 meter. De bodem kan volledig versteld worden tot twee meter diep. Met een standaard watertemperatuur van 31°C is het zeer aangenaam. Er is een infraroodsauna aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken en volledig tot rust kan komen. De aanwezige lift en luie trap maken dit bad toegankelijk voor mindervaliden. Er is een tribune aanwezig van waaruit je goed zicht heb op zowel het wedstrijdbad als het instructiebad.

Horeca
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Breng dan een bezoekje aan onze gezellige horeca. Vanuit de horeca heb je perfect zicht op de zwembaden.

Verhuurmogelijkheden
Het is mogelijk om het zwembad te huren voor uiteenlopende activiteiten. We kijken graag samen met jou hoe we je het beste hierin kunnen ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Modern zwembad
  • Modern zwembad
  • Voor jong en oud

Contact

Zwembad Doelum

Hogenkampseweg 45, 6871 JK Renkum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0317- 820997

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.