Vrouwen zijn aan het trainen tijdens een Aqua Groepsles in een van de zwembaden van Optisport, en maken samen veel plezier.

Zwembad Maesemunde

's-Gravenzande

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben een prachtig groot zwembad met een wedstrijdbad en een recreatiebad. Ons wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Perfect voor banenzwemmen en andere watersporten. Het recreatiebad heeft jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. De kleine kinderen kunnen lekker spetteren in het peuterbad van 10x4 meter. Met het hele gezin van de glijbaan? Wij hebben er een met een lengte van 30 meter! De glijbaan komt uit in een eigen zwembad. In Maesemunde kun je ook gebruik maken van de zonnebank, het Turks stoombad voor zeven personen en een groot bubbelbad. Kortom; Voor iedereen, van jong tot oud, is er veel leuks te beleven in ons zwembad. Uiteraard geven wij ook zwemles. Met de leukste methode van Nederland zelfs: de Zed & Sop zwemlesmethode.

Horeca
Onze horeca is veel meer dan een kantine. Maesemunde heeft met het Grand-Café een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid. Met ruim 70 zitplaatsen kun je hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Er is uitzicht op de oevers van de prachtige vijver waaraan Maesemunde is gelegen, tevens heb je vanuit onze horeca ook uitzicht op het zwembad. Daarnaast is het mogelijk om in ons Grand-Café een personeelsfeest, receptie of verjaardag te vieren. Voor meer informatie over het afhuren van onze horecagelegenheid kun je contact opnemen via onderstaand formulier.
 

Buitenterras
Maesemunde beschikt ook over een zeer ruim en fraai aangelegd buitenterras. In de zomermaanden bestaat er dan de mogelijkheid om op het terras een lunch, buitenreceptie, BBQ of buffet te verzorgen. Er is meer mogelijk dan je denkt; neem contact op en we bespreken samen graag de mogelijkheden voor een feest op maat.

  • Zwembad met 30 meter lange glijbaan
  • Gezellig Grand-Café
  • De leukste zwemles
  • Buitenterras

Contact

Zwembad Maesemunde

Koningin Julianaweg 158, 2691GH s-Gravenzande

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-420099
E-mailadres [email protected]