Optisport Zwembad Maesemunde 's-Gravenzande

Zwembad Maesemunde

's-Gravenzande
Vrijzwemmen

Voordelige uitjes voor het hele gezin

Bij Optisport ben je aan het goede adres voor een voordelig dagje uit. Met een breed aanbod van activiteiten voor jong en oud, vind je bij ons voor ieder wat wils! Bekijk hieronder snel al onze activiteiten en het rooster.

Naar het rooster

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Wij beschikken over een prachtige zwemaccommodatie met een wedstrijdbad en een recreatiebad. Ons wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt over zes banen. 

Het recreatiebad heeft jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. Daarnaast hebben wij een peuterbad van 10x4 meter en een prachtige glijbaan met een lengte van 30 meter. De glijbaan komt uit in een eigen uitzwembad. 

Tevens kun je gebruik maken van de zonnebank, Turks stoombad voor zeven personen en een groot bubbelbad. Voor iedereen, van jong tot oud, is er veel leuks te beleven in ons zwembad. Uiteraard geven wij ook zwemles in ons zwembad.

Horeca
Maesemunde heeft met het Grand-Café een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid. Met ruim 70 zitplaatsen kun je hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Er is uitzicht op de oevers van de prachtige vijver waaraan Maesemunde is gelegen, tevens heb je vanuit onze horeca ook uitzicht op het zwembad. 

Daarnaast is het mogelijk om in ons Grand-Café een personeelsfeest, receptie of verjaardag te vieren. Voor meer informatie over het afhuren van onze horecagelegenheid kun je contact opnemen via onderstaand formulier. 

  • Zwembad met 30 meter lange glijbaan
  • Gezellig Grand-Café
  • De leukste zwemles
  • Buitenterras

Contact

Zwembad Maesemunde

Koningin Julianaweg 158, 2691 GH 's-Gravenzande

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-420099

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.