Tijdens het vrijzwemmen bij Optisport genieten diverse kinderen van alle speelmaterialen in het water. Samen spelen ze uitbundig in het water.

Zwembad Sonsbeeck

Breda
Let op: Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten. Vrijdag 26 april: Discozwemmen Kings Night van 18.00 - 20.30 uur. Vanaf maandag 29 mei 2023 is het verplicht om legitimatie te tonen voor toegang tot de accommodatie. Sinds 1 oktober betaald parkeren. Heb jij of ken jij iemand met een visuele handicap maar wil je toch graag zwemmen, neem dan contact op met de BISO om de mogelijkheden te bespreken op 06-26762301.

Activiteiten

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Oudere dame traint met gewichten in het zwembad van Optisport tijdens een AquaVitaal groepsles.

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Trainen in het water op hun eigen niveau: dat doen deze drie dames tijdens de Aqua’Fit les bij Optisport in het zwembad.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
In ons gezellige zwembad vind je een wedstrijdbad, recreatiebad en een apart baby- peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Dit bad is geschikt voor veel activiteiten die wij organiseren! Het recreatiebad is een subtropisch zwembad en is heerlijk verwarmd. Heel geschikt dus voor een dagje zwemplezier met het hele gezin. Laat je meevoeren door de stroomversnelling die je van binnen mee naar buiten brengt. Er zijn twee glijbanen aanwezig. De langste glijbaan heeft zelfs een lengte van 88 meter! Niet dat de andere glijbaan kort te noemen is: deze is wel 50 meter lang. Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart baby- en peuterbad met een kleine glijbaan. Hier kunnen zij lekker spetteren en spelen.

Ligweide en buitenbad
Het buitenzwembad van Sonsbeeck heeft twee sproeiers en een bubbelbank in het water. In de zomer kun je heerlijk genieten van de zon op onze ligweide. Ben je nog niet moe van het zwemmen? Vermaak je dan op onze airtrampoline. Je merkt het direct als je buiten je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!Horeca
Van zwemmen en spelen krijg je lekkere trek. Daar weten wij wel raad mee! Je bent welkom in onze fijne horeca voor een hapje en een drankje. Vanuit je stoel heb je mooi zicht op ons recreatiebad. Aan de kant van ons recreatiebad vind je ook een horecagedeelte waar je tussen het zwemmen door terecht kunt voor een versnapering.

 

  • Recreatief bad met twee glijbanen
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Grote ligweide in een groene omgeving
  • Eerste uur €0,10, daarna €1,50 per uur
Banenzwemmen

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat volwassenen met een laag inkomen toch mee kunnen doen aan sport of cultuur.

Contact

Zwembad Sonsbeeck

Pieter Christiaanstraat 2, 4811 PS Breda

Open in Google maps

Telefoonnummer 076 524 65 00
E-mailadres [email protected]