Swimming Academy Breda

Swimming Academy Breda

Breda

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad heeft een afmeting van 6x12 meter en beschikt over een beweegbare bodem. De maximale diepte is 1,40 meter. De standaard watertemperatuur is een aangename 30°C.

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemlesmethode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. 
Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn.

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis proeflessen
  • Aangenaam zwemwater van 30 °C
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Breda

Galderseweg 65, 4836 AC Breda

Open in Google maps

Telefoonnummer 088-2057777

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.